در اين مطالعه به منظور بررسی ميزان عرضه محصولات پروتئين حيوانی در طول برنامه چهارم توسعه، توابع عرضه گوشت قرمز، شير و ماهی و سيستم عرضه گوشت مرغ و تخممرغ به ترتيب با بهکارگيری روش حداقل مربعات معمولی و روش رگرسيونهای به ظاهر نامرتبط براورد شد.
نتايج نشان داد که عرضه گوشت قرمز نسبت به عواملی مانند قيمت گوشت قرمز، تعرفه واردات گوشت قرمز، عرضه گوشت قرمز و قيمت علوفه دوره قبل، ميزان عرضه علوفه و تعرفه واردات علوفه کم کشش است. در مورد شير نيز نتايج مشابهی حاصل شد. قيمت دوره گذشته گوشت مرغ نيز مؤثرترين عامل در افزايش عرضه گوشت مرغ در دوره بعد شناخته شد. همچنين قيمت تخممرغ با يک وقفه زمانی و ميزان عرضه دان به ترتيب پر کششترين عوامل مؤثر بر افزايش عرضه تخممرغ می باشند. عرضه گوشت ماهی نيز تابعی مستقيم از قيمت ماهی، تعرفه واردات ماهی، سرمايهگذار ی در شيلات با يک وقفه زمانی و عرضه دوره گذشته گوشت ماهی و تابعی معکوس از دستمزد نيروی کار است. گفتنی است نتايج کلی حاصل از اعمال سناريوهای مختلف در روند عرضه محصولات پروتئينی، قابل استفاده در برنامه های توسعه آتی در راستای سياستگذاريهای مناسب مرتبط با موضوع است.