[صفحه اصلي ]      
فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه awt-yekta AGRICULTURAL ECONOMICS AND DEVELOPMENT
:: درباره نشريه آخرين شماره تمام شماره‌ها جستجو ثبت نام ارسال مقاله ::
:: دوره 19, شماره 73 - ( 1-1390 ) ::
برگشت به فهرست نشريات جلد 19 شماره 73 صفحات 101-124
XML کاربرد تحليل تمايزی در تعيين عوامل متمايزکننده نانواييهای پرضايعات و کم ضايعات مطالعه موردی شهر مشهد Print

[English Abstract]
نويسندگان: ميترا ژاله رجبی ، ناصر شاهنوشی فروشانی ، محمود دانشور ، علی فيروز زارع
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
چکيده مقاله:

در اين مطالعه، عوامل متمايزکننده دو گروه نانواييهای کم‌ضايعات و پر‌ضايعات در چارچوب تجزيه‌و‌تحليل تمايزی و با استفاده از اطلاعات فراهم‌آمده از ‌131 نانوايی شهر مشهد در سال 1387 مورد بررسی قرار‌گرفت. نتايج حاصل نشان داد که متغيرهای حضور صاحب جواز در نانوايی (نظارت‌مستقيم)، هزينه خريد هر کيسه آرد، قيمت فروش هر کيلوگرم نان، زمان تخمير خمير، تعداد امکانات و تسهيلات کارکنان، کيفيت آرد مصرفی، تجربه شاطر و متوسط درآمد روزانه کارکنان اثر منفی و معنی‌دار بر ضايعات نانواييها داشته‌اند. از سوی ديگر نوع سهميه آرد، نوع فعاليت کارکنان نانوايی و تعداد نانواييهای اطراف بر ضايعات نان نانواييها اثر مثبت و معنی‌داری داشته‌اند. همچنين نوع فعاليت کارکنان نانوايی، نوع سهميه آرد نانوايی، هزينه خريد هر کيسه آرد، تجربه شاطر و کيفيت آرد مصرفی بيشترين سهم را در ايجاد تمايز بين نانواييهای کم‌ضايعات و نانواييهای پر‌ضايعات داشته‌اند. در نهايت براساس نتايج به‌دست آمده از مطالعه، پيشنهادهايی کاربردی و اجرايی در راستای کاهش ضايعات نان در مرحله توليد ارائه شد.

 

  طبقه‌بندی JEl : C12, M31

 

 

 

واژه‌هاي كليديتجزيه و تحليل تمايزي، ضايعات نانوايي، مشهد،
متن كامل [PDF 284 kb]
نحوه استناد به مقاله
Download citation data for: BibTeX | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks |  
Send citation data to: CiteULike | RefWorks |
. Discriminant Analysis in Determanation of Factors Discriminating High-Waste from Low-Waste Bakeries (Case Study: Mashhad City) . 3. 2011; 19 (73) :101-124
URL http://aead.agri-peri.ir/browse.php?a_code=A-10-24-109&slc_lang=fa&sid=1
ژاله رجبی ميترا، شاهنوشی فروشانی ناصر، دانشور محمود، فيروز زارع علی. کاربرد تحليل تمايزی در تعيين عوامل متمايزکننده نانواييهای پرضايعات و کم ضايعات مطالعه موردی شهر مشهد . فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد کشاورزی و توسعه. 1390; 19 (73) :101-124
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

كد امنيتي را در كادر بنويسيد >
 
برگشت به فهرست نشريات دوره 19, شماره 73 - ( 1-1390 )
Static site map - Persian site map - English site map - Created in 0.378 seconds with 605 queries by AWT YEKTAWEB 2.1.4.4