| |
|
|
| |
 | دوره 19, شماره 73 - ( 1-1390 ) |  | |
| |
 | کاربرد تحليل تمايزی در تعيين عوامل متمايزکننده نانواييهای پرضايعات و کم ضايعات مطالعه موردی شهر مشهد | |
![[English Abstract]](templates/tmpl_yekta/images/en.gif) | | نويسندگان: ميترا ژاله رجبی ، ناصر شاهنوشی فروشانی ، محمود دانشور ، علی فيروز زارع | | | نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي | | | چکيده مقاله: | در اين مطالعه، عوامل متمايزکننده دو گروه نانواييهای کمضايعات و پرضايعات در چارچوب تجزيهوتحليل تمايزی و با استفاده از اطلاعات فراهمآمده از 131 نانوايی شهر مشهد در سال 1387 مورد بررسی قرارگرفت. نتايج حاصل نشان داد که متغيرهای حضور صاحب جواز در نانوايی (نظارتمستقيم)، هزينه خريد هر کيسه آرد، قيمت فروش هر کيلوگرم نان، زمان تخمير خمير، تعداد امکانات و تسهيلات کارکنان، کيفيت آرد مصرفی، تجربه شاطر و متوسط درآمد روزانه کارکنان اثر منفی و معنیدار بر ضايعات نانواييها داشتهاند. از سوی ديگر نوع سهميه آرد، نوع فعاليت کارکنان نانوايی و تعداد نانواييهای اطراف بر ضايعات نان نانواييها اثر مثبت و معنیداری داشتهاند. همچنين نوع فعاليت کارکنان نانوايی، نوع سهميه آرد نانوايی، هزينه خريد هر کيسه آرد، تجربه شاطر و کيفيت آرد مصرفی بيشترين سهم را در ايجاد تمايز بين نانواييهای کمضايعات و نانواييهای پرضايعات داشتهاند. در نهايت براساس نتايج بهدست آمده از مطالعه، پيشنهادهايی کاربردی و اجرايی در راستای کاهش ضايعات نان در مرحله توليد ارائه شد. طبقهبندی JEl : C12, M31
| | | واژههاي كليدي: تجزيه و تحليل تمايزي، ضايعات نانوايي، مشهد، | |
| متن كامل [PDF 284 kb] | | | |
| | نحوه استناد به مقاله | Download citation data for: BibTeX | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks | Send citation data to: CiteULike | RefWorks | | | | | ژاله رجبی ميترا، شاهنوشی فروشانی ناصر، دانشور محمود، فيروز زارع علی. کاربرد تحليل تمايزی در تعيين عوامل متمايزکننده نانواييهای پرضايعات و کم ضايعات مطالعه موردی شهر مشهد . فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد کشاورزی و توسعه. 1390; 19 (73) :101-124 |
| | ارسال نظر درباره این مقاله | | | |
| | |
| |
| |
| |
| |
| |