[صفحه اصلي ]      
فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه awt-yekta AGRICULTURAL ECONOMICS AND DEVELOPMENT
:: درباره نشريه آخرين شماره تمام شماره‌ها جستجو ثبت نام ارسال مقاله ::
:: دوره 25, شماره 99 - ( 9-1396 ) ::
برگشت به فهرست نشريات جلد 25 شماره 99 صفحات 125-149
XML بررسی عوامل کيفی مؤثر بر قيمت قارچ‌های خوراکی (مطالعه موردی: منطقه شش شهرداری تهران) Print

[English Abstract]
نويسندگان: محمد قربانی ، ساسان ترابی
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
چکيده مقاله:
چکيده در اين مطالعه با استفاده از مدل لاجيت ترتيبی به شناسايی مؤلفه‌های کيفی مؤثر بر قيمت قارچ‌های خوراکی پرداخته شد. به اين منظور، از طريق تکميل پرسش‌نامه و مصاحبه حضوری، اطلاعات 148 خانوار منطقه شش شهرداری تهران جمع‌آوری شد. نتايج نشان داد متغيرهای سفيدی قارچ، دارا بودن بسته‌بندی، اندازه ساقه و نوع قارچ با تأثير مثبت و معنی‌دار و متغيرهای گوشتی‌بودن قارچ و پوسيدگی با تأثير منفی و معنی‌دار بر قيمت قارچ مؤثرند. با توجه به نتايج، زمينه‌سازی برای ايجاد واحدهای توليدی در نزديکی بازار مصرف، استفاده از ابزارهای بازاريابی مناسب نظير بسته‌بندی و گرايش به توليد قارچ دکمه‌ای به فعالان اين عرصه پيشنهاد شد. طبقه‌بنديJEL: Q10، Q12
واژه‌هاي كليديالگوی لاجیت ترتیبی، تهران، قارچ، قیمت¬گذاری کیفی،
متن كامل [PDF 252 kb]
نحوه استناد به مقاله
Download citation data for: BibTeX | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks |  
Send citation data to: CiteULike | RefWorks |
Ghorbani M, Torabi S. The Study of Effective Qualitative Factors on the Price of Edible Mushrooms (Case Study: District Six of Tehran Municipality). 3. 2017; 25 (99) :125-149
URL http://aead.agri-peri.ir/browse.php?a_code=A-10-28-135&slc_lang=fa&sid=1
قربانی محمد، ترابی ساسان. بررسی عوامل کيفی مؤثر بر قيمت قارچ‌های خوراکی (مطالعه موردی: منطقه شش شهرداری تهران). فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد کشاورزی و توسعه. 1396; 25 (99) :125-149
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

كد امنيتي را در كادر بنويسيد >
 
برگشت به فهرست نشريات دوره 25, شماره 99 - ( 9-1396 )
Static site map - Persian site map - English site map - Created in 0.473 seconds with 601 queries by AWT YEKTAWEB 2.1.4.4