این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثرات محلولپاشی نانو کلات آهن بر میزان متابولیتها و ارزش غذایی گیاه کاهو (Lactuca sativa Linn.)
1404/4/26
-
۱۱ بار
۲
شبیهسازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان
1404/4/26
-
۸ بار
۳
خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی پلی ساکاریدهای صمغ-رزین مقل
1404/4/26
-
۱۲ بار
۴
مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی
1404/4/26
-
۹ بار
۵
فرمولاسیون نوشیدنی ورزشی سین بیوتیک فراسودمند بر پایۀ پرمیت آب پنیر هیدرولیزشده
1404/4/26
-
۱۳ بار
۶
بررسی تاثیر مکمل فیبری بافت داده شده ( تفاله سیب - سبوس جو دوسر ) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وکیفی کیک مافین
1404/4/26
-
۱۱ بار
۷
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی پوشش ژلاتین-کیتوزان حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس زیره سیاه بر روی گوشت گوساله
1404/4/26
-
۱۰ بار
۸
چالشهای تولید، کیفیت تغذیهای و چشمانداز بازار مصرف گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک (سبز)
1404/4/26
-
۱۲ بار
۹
اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی آلژینات- ژلاتین حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس شوید (Anethum graveolens) علیه لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت بوقلمون
1404/4/26
-
۱۱ بار
۱۰
بررسی اثر مهاری عصاره پولک (Stachys schtschegleevii) بر استرپتوکوکوس تولیدکننده بیوفیلم در شرایط آزمایشگاهی
1404/4/26
-
۱۲ بار
۱۱
بررسی خصوصیات فیزیکی نشاسته استخراجی پیاز زعفران و استفاده آن در فرمولاسیون دسر لبنی
1404/4/26
-
۹ بار
۱۲
ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۳
تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانههای آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۴
اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
1404/4/26
-
۱۴ بار
۱۵
بستهبندی پنیر فراپالایش با فیلم نانوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ دانه چیا حاوی عصاره زرشک و نانو ذرات اکسید قلع و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
1404/4/26
-
۱۱ بار
۱۶
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر سمیت سلولی شوید بر رده های سلولی HT۲۹ و HeLa
1404/4/26
-
۹ بار
۱۷
بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم های خوراکی سلولزی
1404/4/26
-
۱۳ بار
۱۸
اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری
1404/4/26
-
۱۰ بار
۱۹
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده برگ و گل شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) بر افزایش ماندگاری و خصوصیات حسی گوشت فیله گوسفند طی دوره نگهداری
1404/4/26
-
۲۶ بار
۲۰
بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی
1404/4/26
-
۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه