فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1403، جلد ۱۷، شماره ۱ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی | 1404/4/26 | - | ۸ بار | ||
| ۲ | بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم | 1404/4/26 | - | ۹ بار | ||
| ۳ | مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی | 1404/4/26 | - | ۸ بار | ||
| ۴ | ارزیابی آفلاتوکسین B۱ در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا | 1404/4/26 | - | ۹ بار | ||
| ۵ | تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک | 1404/4/26 | - | ۵ بار | ||
| ۶ | ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری | 1404/4/26 | - | ۱۱ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||