این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1404، جلد ۱۴، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Investigation the Physicochemical, Stability and Sensory Properties of Pistachio Butter Sweetened with Honey
1404/5/1
-
۱۵ بار
۲
Characteristics of Julung Julung Smoked Fillets (Hemiramphus sp.) using Liquid Smoke from Corn Cobs Waste
1404/5/1
-
۱۵ بار
۳
Preference Mapping as a Tool for Development of Plant-based Emulsion-type Sausages from Rice Protein and Konjac Gum
1404/5/1
-
۱۷ بار
۴
Bioactive Molecules Carotenoprotein: Generated from Penaeus Semisulcatus Shrimp Waste
1404/5/1
-
۱۶ بار
۵
A Comprehensive Review of Pesticide Elimination Methods from Fruits and Vegetables Over the Past Two Decades: Optimizing Produce Safety for Sustainable Food Systems
1404/5/1
-
۱۶ بار
۶
Investigation on Effect of Dried Garlic, Bell Pepper and Tomato Pieces on Oxidation of Extra Virgin Olive Oil and Optimization of the Process by Response Surface Methodology
1404/5/1
-
۱۳ بار
۷
Effect of Different Cooking Processes on the Proximate Composition, Fatty Acids and Nutritional Quality Indices of Labeo rohita from Loktak Lake in Manipur, India
1404/5/1
-
۱۳ بار
۸
The Impact of Heating on the Chemical Composition, Total Phenolic Content, Antioxidant and Antifungal Activities of the Essential Oil from Pistachio (Pistacia vera L.) Hull
1404/5/1
-
۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه