این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1404، جلد ۱۴، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Investigation the Physicochemical, Stability and Sensory Properties of Pistachio Butter Sweetened with Honey 1404/5/1 - Get XML Data ۱۵ بار
۲ Characteristics of Julung Julung Smoked Fillets (Hemiramphus sp.) using Liquid Smoke from Corn Cobs Waste 1404/5/1 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ Preference Mapping as a Tool for Development of Plant-based Emulsion-type Sausages from Rice Protein and Konjac Gum 1404/5/1 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ Bioactive Molecules Carotenoprotein: Generated from Penaeus Semisulcatus Shrimp Waste 1404/5/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۵ A Comprehensive Review of Pesticide Elimination Methods from Fruits and Vegetables Over the Past Two Decades: Optimizing Produce Safety for Sustainable Food Systems 1404/5/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۶ Investigation on Effect of Dried Garlic, Bell Pepper and Tomato Pieces on Oxidation of Extra Virgin Olive Oil and Optimization of the Process by Response Surface Methodology 1404/5/1 - Get XML Data ۱۳ بار
۷ Effect of Different Cooking Processes on the Proximate Composition, Fatty Acids and Nutritional Quality Indices of Labeo rohita from Loktak Lake in Manipur, India 1404/5/1 - Get XML Data ۱۳ بار
۸ The Impact of Heating on the Chemical Composition, Total Phenolic Content, Antioxidant and Antifungal Activities of the Essential Oil from Pistachio (Pistacia vera L.) Hull 1404/5/1 - Get XML Data ۱۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه