فهرست مقالات
| پژوهش های صنایع غذایی، 1404، جلد ۳۵، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، آنتی اکسیدانی و ایمنی سویه Lactiplantibacillus plantarum sps۱ | 1404/5/14 | - | ۱۶ بار | ||
| ۲ | تأثیر تأثیر غنیسازی شکلات داغ با پودر زنجبیل بر خصوصیات کیفی آن | 1404/6/9 | - | ۸ بار | ||
| ۳ | افزایش امنیت غذایی و کیفیت نانوایی: ژنوتیپهای گندم مقاوم به خشکی برای تولید پایدار نان در مناطق نیمهخشک | 1404/6/9 | - | ۷ بار | ||
| ۴ | اثرات کاربرد قبل از برداشت ملاتونین بر ویژگیهای کیفی زغال اخته | 1404/6/9 | - | ۸ بار | ||
| ۵ | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی نوشیدنی انار پروبیوتیک فراسودمند غنیشده با ژل آلوئه ورا | 1404/6/9 | - | ۱۰ بار | ||
| ۶ | ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره رازیانهFoeniculum vulgare) ( | 1404/6/9 | - | ۹ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||