فهرست مقالات
| پژوهش های صنایع غذایی، 1404، جلد ۳۵، شماره ۳ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | Effects of Inulin and Oligofructose levels on survival of probiotic bacteria and sensory properties in synbiotic Doogh | 1404/6/9 | - | ۹ بار | ||
| ۲ | مقایسهی امولژلهای آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی | 1404/6/9 | - | ۱۰ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||