این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1404، جلد ۲۲، شماره ۱۶۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی شرایط استخراج عصاره هسته زیتون با استفاده از دستگاه هموژنایزر اولتراسونیک و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آن‌ها 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲ فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسوله‌شده در آلژینات 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی با وزن‌های مولکولی مختلف حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۴ اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M۱ و اکراتوکسین A در نمونه های شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر امواج مایکروویو در کاهش غلظت آن‌ها 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۵ Effect of microwave roasting pretreatment on extraction efficiency and quality characteristics of pistachio oil 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۶ بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۷ بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی 1404/7/3 - Get XML Data ۲۳ بار
۸ بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و صمغ عربی حاوی ناتامایسین بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی پسته خام 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۹ بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۱ اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۳ بررسی تاثیر اینولین و کلرید کلسیم بر ویسکوزیته و ویژگی‌های رنگی پنیر ریکوتا سین بیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۴ تهیه امولسیون ساختار یافته آب در روغن (W/O) کم-اشباع بدون ترانس بر پایه روغن کانولا و اولئوژلاتورهای لیپیدی به عنوان جایگزین کره 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و خاصیت ضدقارچی عصاره پوست انار با استفاده از حلال‌های مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۶ تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۷ مقایسه وضعیت های بازتابشی و تقابلی طیف سنجی فروسرخ نزدیک در امکان سنجی تشخیص غیرمخرب تازگی پودر گیاه دارویی سیر (Garlic) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ بهینه‌سازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA۵ به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۹ ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa) 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه