این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه
1404/7/3
-
۵ بار
۲
بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی
1404/7/3
-
۷ بار
۳
بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان
1404/7/3
-
۵ بار
۴
تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش
1404/7/3
-
۷ بار
۵
تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاحشده occو اتصالدهنده عرضی سدیم کازئینات
1404/7/3
-
۹ بار
۶
بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP ۳۹۴۵ جداسازی شده از ماست محلی
1404/7/3
-
۶ بار
۷
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیکهای رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی
1404/7/3
-
۸ بار
۸
Evaluation of image analysis software competency in skeletal muscle percentage assessment in meat products
1404/7/3
-
۶ بار
۹
بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده
1404/7/3
-
۵ بار
۱۰
بررسی فراوانی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE
1404/7/3
-
۶ بار
۱۱
بهینهسازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۶ بار
۱۲
تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیشتیمار مایکروویو
1404/7/3
-
۷ بار
۱۳
بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند
1404/7/3
-
۷ بار
۱۴
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۵
مروری بر بکارگیری پلیفنولها در بستهبندی فعال تخممرغ با هدف افزایش ماندگاری
1404/7/3
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه