این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1403، جلد ۲۱، شماره ۱۵۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی ویژگی های ماکروساختاری، عملکردی و رنگ میان وعده حجیم فیبری غنی شده با گل کلم تازه 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲ بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳ بررسی تاثیر نانوذرات سیلیکا و فرایند فرابنفش بر میزان سم زدایی زیرالنون در روغن های آفتابگردان 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی، ل. هلوتیکوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر رخ نمای اسیدهای چرب خامه ترش 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۵ تولید کاغذ تست لاینز با الیاف اصلاح‌شده occو اتصال‌دهنده عرضی سدیم‎ کازئینات 1404/7/3 - Get XML Data ۹ بار
۶ بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی سویه Levilactobacillus brevis KKP ۳۹۴۵ جدا‌‌سازی شده از ماست محلی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۷ مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره پروبیوتیکی حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی با آنتی بیوتیک‌های رایج علیه چهار سویه پاتوژن باکتریایی بصورت برون تنی 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۸ Evaluation of image analysis software competency in skeletal muscle percentage assessment in meat products 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۹ بررسی افزودن پروتئین هیدرولیز شده احشائی ماهی قزل آلای رنگین کمان بر خواص کیفی همبرگر پخته شده 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ بررسی فراوانی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مولد انتروتوکسین در همبرگر و کباب لقمه در مشهد و پروفایل ژن SE 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ بهینه‌سازی شرایط استخراج موسیلاژ از گل ختمی( (Althaea officinalisبه کمک امواج مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۳ بررسی پتانسیل استفاده از آرد کینوا در تهیه دسر لبنی فراسودمند 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۴ بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت (نانوکیتوزان/آلوئه ورا) به همراه پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ مروری بر بکارگیری پلی‌فنول‌ها در بسته‌بندی فعال تخم‌مرغ با هدف افزایش ماندگاری 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه