این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات)
1404/7/3
-
۶ بار
۲
ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و میکروبی دانه ذرت
1404/7/3
-
۷ بار
۳
تأثیر پیشتیمارهای فراصوت و شرایط فرآیند بر سرعت انتقال جرم طی آبگیری اسمزی برشهای پرتقال
1404/7/3
-
۷ بار
۴
فیلم زیست تخریب پذیر آلژینات سدیم/موسیلاژ دانه کتان/نوربیکسین/نانوذرات اکسید تنگستن: بررسی خواص رنگی، کریستالی، حرارتی، مکانیکی و آنتی باکتریالی
1404/7/3
-
۶ بار
۵
بررسی استخراج ترکیبات بیواکتیو از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به روش خیساندن در حلال اتانلی به کمک اولتراسوند
1404/7/3
-
۸ بار
۶
بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توتفرنگی طی انبارمانی
1404/7/3
-
۷ بار
۷
ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران
1404/7/3
-
۵ بار
۸
تاثیر نوع پوشش بیوپلیمری بر خصوصیات پاداکسندگی عصاره مریم گلی نانوریزپوشانی شده جهت افزایش پایداری روغن آفتابگردان در شرایط دمایی تسریع شده
1404/7/3
-
۷ بار
۹
مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.)
1404/7/3
-
۶ بار
۱۰
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته کینوا اصلاحشده با مخلوط آدیپیکاسید و استیکانهیدرید
1404/7/3
-
۷ بار
۱۱
تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۲
استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارتدهی مقاومتی: بهینهسازی عددی و مدلسازی سینتیکی
1404/7/3
-
۶ بار
۱۳
اثر امواج فراصوت و روش خشککردن بر سینتیک افت رطوبت و آبگیری مجدد گندم جوانه زده
1404/7/3
-
۶ بار
۱۴
بهینهسازی شرایط تولید آنزیم فسفولیپاز در محیطکشت غوطهوری توسط سویه Trichoderma atroviride sp. ZB-ZH۲۹۲
1404/7/3
-
۷ بار
۱۵
تاثیر جایگزینی ساکارز و آرد گندم با ایزومالت و آرد دانه کینوآ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی پودر کیک کم کالری
1404/7/3
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه