این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۳۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو
1404/7/3
-
۶ بار
۲
ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن
1404/7/3
-
۶ بار
۳
بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
1404/7/3
-
۷ بار
۴
تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس
1404/7/3
-
۵ بار
۵
تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآوردههای سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
1404/7/3
-
۸ بار
۶
بهینهسازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیلهسوار به روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۴ بار
۷
تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست فعال چای سبز و قهوه سبز درهمتنیده در ساختار کیتوزوم
1404/7/3
-
۵ بار
۸
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی سویههای تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برونتنی
1404/7/3
-
۵ بار
۹
بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بستهبندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)
1404/7/3
-
۶ بار
۱۰
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پریژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۱
خشک کردن هوای داغ نعناع: مدلسازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۶ بار
۱۲
بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۷ بار
۱۳
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیلماهی (Huso huso)
1404/7/3
-
۶ بار
۱۴
بررسی حضور ژن تراریخته camv۳۵s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR
1404/7/3
-
۵ بار
۱۵
مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده
1404/7/3
-
۵ بار
۱۶
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
1404/7/3
-
۸ بار
۱۷
اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه
1404/7/3
-
۵ بار
۱۸
تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
1404/7/3
-
۶ بار
۱۹
خشککردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی
1404/7/3
-
۷ بار
۲۰
تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش
1404/7/3
-
۵ بار
۲۱
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر
1404/7/3
-
۵ بار
۲۲
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn)
1404/7/3
-
۷ بار
۲۳
تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجههای گوشتی
1404/7/3
-
۶ بار
۲۴
درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC ۱۶۴۳ با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگیهای میکروکپسول ها
1404/7/3
-
۵ بار
۲۵
تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۶
مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی
1404/7/3
-
۵ بار
۲۷
تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدلهای ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS)
1404/7/3
-
۵ بار
۲۸
بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله
1404/7/3
-
۵ بار
۲۹
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری
1404/7/3
-
۵ بار
۳۰
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر
1404/7/3
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه