این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۳۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲ ارزیابی ویژگی های کیفی پودر فوری حریره بادام- جودوسر تولید شده توسط فناوری اکستروژن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۳ بررسی اثر ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی پوشش خوراکی دولایه ژلاتین-کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس برازمبل روی کنترل رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۴ تأثیر مهارکنندگی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و باکتری آنتاگونیست Basillus subtilis روی کپک آبی (Penicillium expensum) و پارامترهای کیفی پس از برداشت گیلاس 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۵ تعیین باقیمانده تایلوزین در فرآورده‌های سوسیس، کالباس و همبرگر توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۶ بهینه‌سازی ظرفیت جذب آب و روغن پروتئین عدس سبز رقم بیله‌سوار به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۷ تولید نوشیدنی عملگرا برپایۀ ترکیبات زیست ‌فعال چای سبز و قهوه سبز درهم‌تنیده در ساختار کیتوزوم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی سویه‌های تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برون‌تنی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۹ بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته پری‌ژلاتینه تولید شده از نشاسته بلوط (زاگرس) با استفاده از خشک کن تک غلطکی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ خشک کردن هوای داغ نعناع: مدل‌سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی با روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ بهینه سازی تغییرات افت وزن، ترکیبات فنولی و ویژگی‌های آنتی اکسیدانی برگ نعناع طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ با روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۳ تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر درجه هیدرولیز و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه فیل‌ماهی (Huso huso) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۴ بررسی حضور ژن تراریخته camv۳۵s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۵ مطالعه برخی خواص کیفی و حسی لواشک سیب غنی شده 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۷ اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ تاثیر آرد لوبیای سویای جوانه زده و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۹ خشک‌کردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۰ تاثیر افزودن سویه های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست سین بیوتیک گاومیش 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۱ بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی و فیلم خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس زیره سیاه(Bunium persicum) و عصاره گیاه ملیس (Melissa officinalis L.) علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده به گوشت شتر 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۲ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوامولسیون اسانس گیاه صندل سفید (Santalum album linn) 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۳ تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۴ درون پوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC ۱۶۴۳ با دیواره کامپوزیتی صمغ زانتان، ایزوله پروتئین سویا و فروکتوالیگوساکارید: بررسی ویژگی‌های میکروکپسول ها 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۵ تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت کارآمد زنجیره تأمین روغن نباتی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۶ مطالعه سمیت تحت مزمن روغن کاملینا و تاثیر آن بر فاکتورهای بیوشیمیایی و پارامترهای خون شناسی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۷ تعیین مدل مناسب سینتیک خشک کردن پیاز قرمز و مقایسه مدل‌های ریاضی سیستم استنتاج عصبی فازی (ANFIS) 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۸ بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۹ ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۰ ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا برماندگاری میوه گلابی و تا ثیرآن بر قارچ پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نایجر 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه