فهرست مقالات
| فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1404، جلد ۱۷، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | بهینه سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل پلی (وینیل الکل) حاوی عصاره ترشواش (Oxalis corniculata Linn) | 1404/7/6 | - | ۳ بار | ||
| ۲ | کاربرد سامانه ترکیبی مادونقرمز-گردش هوا درانجمادزدایی قطعات گوشت گاو و تاثیر آن بر خواص کیفی گوشت | 1404/7/6 | - | ۶ بار | ||
| ۳ | بررسی پروتئین جو به عنوان عامل تشکیل و پایداری امولسیون | 1404/7/6 | - | ۷ بار | ||
| ۴ | فرمولاسیون و تولید کوکی عملگرا بر پایه مخلوط آردی بوداده (سویق) و عناب | 1404/7/6 | - | ۶ بار | ||
| ۵ | بررسی امکان تولید کلوچه بدون گلوتن فومن با استفاده از پودر کامل سنجد | 1404/7/6 | - | ۶ بار | ||
| ۶ | سینتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی کشک صنعتی تولیدشده با خشک کنهای هوای داغ، خورشیدی، آون و انجمادی | 1404/7/6 | - | ۶ بار | ||
| ۷ | بررسی آلودگی به سالمونلا و اشرشیاکلای در انواع گوشت و تخم پرندگان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها | 1404/7/6 | - | ۵ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||