این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1395، جلد ۳، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Antimicrobial Activities of Probiotic Yogurts Flavored with Peppermint, Basil, and Zataria against Escherichia coli and Listeria monocytogenes
1395/8/30
-
۴۰ بار
۲
Impacts of Dehydroacetic Acid and Ozonated Water on Aspergillus flavus Colonization and Aflatoxin B1 Accumulation in Iranian Pistachio
1395/8/30
-
۲۶ بار
۳
Food-Borne Protozoan Infection in HIV+/AIDS Patients and Healthy Individuals: A Case-Control Study in Iran
1395/8/30
-
۲۳ بار
۴
Effects of Damask Rose (Rosa damascena Mill.) Extract on Chemical, Microbial, and Sensory Properties of Sohan (an Iranian Confection) During Storage
1395/8/30
-
۳۱ بار
۵
Comparative Evaluation of Phytochemical, Antioxidant, and Antibacterial Properties from the Essential Oils of Four Commonly Consuming Plants in Iran
1395/8/30
-
۱۸ بار
۶
Microbial Contamination of Commercial and Traditional Doogh Dairy Products in Lorestan Province of Iran
1395/8/30
-
۲۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه