این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1394، جلد ۳، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
If There Is Really a Notable Concern about Allergenicity of Genetically Modified Foods?
1395/8/30
-
۲۶ بار
۲
Reduction of Aflatoxin M1 during Production of Kashk, a Traditional Iranian Dairy Product
1395/8/30
-
۲۶ بار
۳
Fraud Identification of Undeclared Milk Species in Composition of Sheep Yogurt and Cheese Using Multiplex PCR Assay
1395/8/30
-
۲۳ بار
۴
Antimicrobial Effects of Mentha pulegium Essential Oil on Listeria monocytogenes in Iranian White Cheese
1395/8/30
-
۳۷ بار
۵
Assessment of Heavy Metals Residue in Edible Vegetables Distributed in Shiraz, Iran
1395/8/30
-
۳۱ بار
۶
Antifungal Activity of Pediococcus pentosaceus Isolated from Whole Barley Sourdough
1395/8/30
-
۲۴ بار
۷
Determination of Aflatoxin M1 in Pasteurized and UHT Milk in West-Azerbaijan Province of Iran
1395/8/30
-
۳۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه