فهرست مقالات
| Journal of Food Quality and Hazards Control، 1394، جلد ۲، شماره ۴ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | Microbial Exopolysaccharides: A Review of Their Function and Application in Food Sciences | 1395/8/30 | - | ۲۳ بار | ||
| ۲ | Morphological and Molecular Characteristics of Sarcocystis aucheniae Isolated from Meat of Guanaco (Lama guanicoe) | 1395/8/30 | - | ۳۰ بار | ||
| ۳ | Survival of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in Doogh, A Traditional Iranian Dairy Beverage | 1395/8/30 | - | ۲۵ بار | ||
| ۴ | Effect of Traditional Marinating on Bacterial and Chemical Characteristics in Frozen Rainbow Trout Fillet | 1395/8/30 | - | ۳۳ بار | ||
| ۵ | Determination of Chromium, Lead and Cadmium Levels in Edible Organs of Marketed Chickens in Mashhad, Iran | 1395/8/30 | - | ۲۴ بار | ||
| ۶ | Microbial Contamination of Fresh Vegetable and Salad Samples Consumed in Tehran, Iran | 1395/8/30 | - | ۳۰ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||