فهرست مقالات
| Journal of Food Quality and Hazards Control، 1393، جلد ۱، شماره ۲ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | Detection of Chicken Meat Adulteration in Raw Hamburger Using Polymerase Chain Reaction | 1395/8/30 | - | ۲۳ بار | ||
| ۲ | Diversity of Lactobacillus Strains in Iranian Traditional Wheat Sourdough | 1395/8/30 | - | ۲۵ بار | ||
| ۳ | Effect of Irradiated Gum Tragacanth on Rheological Properties of Oil in Water Emulsion | 1395/8/30 | - | ۲۵ بار | ||
| ۴ | Antibacterial Effects of Monolaurin, Sorbic Acid and Potassium Sorbate on Staphylococcus aureus and Escherichia coli | 1395/8/30 | - | ۲۸ بار | ||
| ۵ | Microbiological and Chemical Quality of Sohan: An Iranian Traditional Confectionary Product | 1395/8/30 | - | ۲۷ بار | ||
| ۶ | Editorial board | 1395/8/30 | - | ۲۷ بار | ||
| ۷ | Book Review | 1395/8/30 | - | ۲۰ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||