این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1392، جلد ۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Molecular approaches for detection and identification of foodborne pathogens
1395/8/30
-
۲۳ بار
۲
Effect of production and storage of probiotic yogurt on aflatoxin M1 residue
1395/8/30
-
۳۸ بار
۳
Prevalence and species identification of Sarcocystis in raw hamburgers distributed in Yazd, Iran using PCR-RFLP
1395/8/30
-
۲۱ بار
۴
Evaluation of microbial and physico-chemical quality of bottled water produced in Hamadan province of Iran
1395/8/30
-
۳۰ بار
۵
Occurrence of Zearalenone in raw animal origin food produced in North-West of Iran
1395/8/30
-
۲۴ بار
۶
Determination of phytic acid content in different types of bread and dough consumed in Yazd, Iran
1395/8/30
-
۲۳ بار
۷
First molecular identification of Sarcocystis hirsuta in Iranian beef: A case report
1395/8/30
-
۲۶ بار
۸
Letter to the editor
1396/7/24
-
۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه