این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
فهرست مقالات
|
بهره برداری و پرورش آبزیان، 1393، جلد ۳، شماره ۱
|
|
| ردیف |
عنوان |
تاریخ نمایه سازی |
تاریخ بررسی |
XML |
مشاهده |
|
| ۱ |
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH |
1395/9/5 |
- |
 |
۶۱ بار |
|
| ۲ |
The effects of garlic extract on growth, salinity and pH stress resistance of White leg shrimp’s (Litopenaus vannamei) post larvae |
1396/1/18 |
- |
 |
۵۳ بار |
|
| ۳ |
تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) |
1395/9/5 |
- |
 |
۵۰ بار |
|
| ۴ |
Determination of diazinon’s toxicity degree and evaluation its effecton some Enzymatic indices in Huso huso |
1396/1/18 |
- |
 |
۵۷ بار |
|
| ۵ |
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix) |
1395/9/5 |
- |
 |
۵۴ بار |
|
| ۶ |
Effect of different heating treatments during canning, on the amounts of some mineral elements (iron, zinc, copper, calcium and sodium) of silver carp (Hypopthalmichthys molitrix) |
1396/1/18 |
- |
 |
۴۷ بار |
|
| ۷ |
بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای ۱±۴ درجه سانتیگراد) |
1395/9/5 |
- |
 |
۴۹ بار |
|
| ۸ |
The effect of thyme extract (Zataria multiflora) on the microbial and chemical quality of surimi common carp (Cyprinus carpio) during refrigerated storage (1 ± 4 ° C) |
1396/1/18 |
- |
 |
۵۱ بار |
|
| ۹ |
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) |
1395/9/5 |
- |
 |
۵۹ بار |
|
| ۱۰ |
Investigation & determination of cadmium concentration in liver of Platycephalus indicus in Minab, Qeshm Island and Khamir Port (Persian Gulf) |
1396/1/18 |
- |
 |
۴۸ بار |
|
| ۱۱ |
مقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم |
1395/9/5 |
- |
 |
۶۷ بار |
|
| ۱۲ |
Comparison of Organophosphorous pesticide, Diazinon, toxicity in four native fish of Khouzestan province: Barbus sharpeyi, Barbus grypus , Barbus xanthopterus and Barbus barbulus |
1396/1/18 |
- |
 |
۶۰ بار |
|
| ۱۳ |
تاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان |
1395/9/5 |
- |
 |
۵۸ بار |
|
| ۱۴ |
Study on effects of depth variation on bycatch rate and fish size of shrimp trawl net in the fishing grounds of Hormuzgan waters |
1396/1/18 |
- |
 |
۶۰ بار |
|
| ۱۵ |
مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس ۲۲۲ ، اسانس گل میخک و ۲- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) |
1395/9/5 |
- |
 |
۵۰ بار |
|
| ۱۶ |
Effects of three anesthetics: MS222, Clove oil and 2-Phenoxyethanol on some haematological parameters and serum enzymes of Cyprinus carpio |
1396/1/18 |
- |
 |
۵۷ بار |
|
| ۱۷ |
بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) |
1395/9/5 |
- |
 |
۷۰ بار |
|
| ۱۸ |
An investigation on caviar quantity status of sturgeon from fishing grounds of the southwestern Caspian Sea (Guilan province) |
1396/1/18 |
- |
 |
۵۷ بار |
|
برگشت به نشریه انتخاب شده |
برگشت به فهرست نشریات |
برگشت به صفحه اول پایگاه
|