این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
فهرست مقالات
تولید محصولات زراعی و باغی
، 1387، جلد ۱۲، شماره ۴۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثرات دما و تیمارهای مختلف شیمیایی جهت افزایش طول عمر گل های بریدنی لیلیوم رقم ّPisaّ <span dir=
1395/9/5
-
۳۳ بار
۲
آثار تلقیح برادی ریزوبیوم،کاربرد اوره و وجین علف هرز بر روند رشد و سرعت پر شدن دانه در سویا
1395/9/5
-
۲۷ بار
۳
رویانزایی بدنی مستقیم و باززایی گیاه در میخک ( Dianthus caryophyllus L.)
1395/9/5
-
۲۶ بار
۴
اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگیهای مهم میوه خرمالو ( Diospyros kaki Thumb.)
1395/9/5
-
۳۰ بار
۵
اثرات تغییر سیستم آبیاری از روش سنتی (غرقابی) به زیرسطحی بر درختان بارور پسته در کرمان
1395/9/5
-
۳۰ بار
۶
بررسی تغییرات تئافلاوین و تئاروبیژن در زمان تخمیر (اکسیداسیون) و اثر آن روی شفافیت و رنگ کل در چای سیاه
1395/9/5
-
۲۴ بار
۷
برآورد وراثتپذیری و ژنهای کنترلکننده عملکرد دانه و برخی صفات مرتبط با آن در تلاقی ارقام افضل با رادیکال جو
1395/9/5
-
۲۸ بار
۸
بررسی صفات کمـّی و کیفی عملکرد کلزا تحت شرایط تنش شوری و شناسایی بهترین شاخص مقاومت
1395/9/5
-
۲۹ بار
۹
تعیین رتبه و پایداری ژنوتیپهای عدس دیم با استفاده از آمار ناپارامتری
1395/9/5
-
۳۳ بار
۱۰
بررسی واکنش عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام لوبیا قرمز ( Phaseolus vulgaris L )به تأخیر در کاشت در منطقه میانه
1395/9/5
-
۳۲ بار
۱۱
بررسی برخی فاکتورهای موثر در انتقال ژن به گیاه دوپایه ترشک ( Rumex acetosa L )
1395/9/5
-
۲۷ بار
۱۲
ارزیابی ترکیبپذیری ارقام برنج از طریق روشهای دوم و چهارم گریفینگ
1395/9/5
-
۲۸ بار
۱۳
تجزیه دی آلل به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی در صفات مرتبط با ارتفاع گندم در دو شرایط نرمال و تنش خشکی
1395/9/5
-
۲۷ بار
۱۴
زیستشناسی سنک شکارگر ( Nabis capsiformis (Het., Nabidae با تغذیه از سنک قوزه پنبه ( Creontiades pallidus (Het., Miridae در شرایط آزمایشگاه
1395/9/5
-
۲۸ بار
۱۵
مطالعه تغییرات کمّی و کیفی فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در تعامل بین نماتود مولد گره ریشه Meloidogyne javanica و قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici</i
1395/9/5
-
۳۰ بار
۱۶
بررسی تنوع فنوتیپی و پروتئینی جدایههای Ralstonia solanacearum در ایران
1395/9/5
-
۲۹ بار
۱۷
تعیین میزان باقیمانده انواع آفت کشها در برخی از سبزیجات تازه و گلخانهای
1395/9/5
-
۲۷ بار
۱۸
شناسایی، مقایسه بیماریزایی و تعیین پراکنش شبه گونههای Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه
1395/9/5
-
۳۱ بار
۱۹
مطالعه تأثیر نماتود مولد گره ریشه( Meloidogyne javanica ) بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در ریشه گوجهفرنگی در تعامل با قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجهفرنگی Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici
1395/9/5
-
۲۹ بار
۲۰
کاربرد روش تحلیل فراگیر دادهها درتحلیل رشد بهرهوری کل عوامل تولید در زراعت پنبه ایران
1395/9/5
-
۲۴ بار
۲۱
الگوی تجربی واکنش عرضه نسبت به هزینههای مبادله (مطالعه موردی: تولیدکنندگان برنج)
1395/9/5
-
۲۶ بار
۲۲
بررسی نگرش کارشناسان ترویج کشاورزی در زمینه بهکارگیری فناوری اطلاعات در نظام ترویج کشاورزی ایران
1395/9/5
-
۲۶ بار
۲۳
سازههای اثرگذار بر مدیریت خشکسالی کشاورزان و پیامدهای آن: کاربرد مدل معادلات ساختاری
1395/9/5
-
۳۰ بار
۲۴
ارزیابی مهمترین مؤلفههای درون سازمانی در موفقیت شرکتهای تعاونی مرغداران تهران
1395/9/5
-
۳۱ بار
۲۵
بهینه سازی الگوهای کشت در سطح حوضه آبریز با تأکید برمنافع اجتماعی و واردات خالص آب مجازی: مطالعه موردی منطقه خراسان
1395/9/5
-
۳۴ بار
۲۶
تعیین کارایی فنی و نسبت شکاف تکنولوژی در واحدهای تولید شیر در ایران، مطالعه موردی: استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان، فارس و یزد (کاربرد روش فرامرزی)
1395/9/5
-
۲۷ بار
۲۷
تأثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون
1395/9/5
-
۳۰ بار
۲۸
تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تأثیر دما و فشار تنشی بالا
1395/9/5
-
۲۸ بار
۲۹
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی و لپه پاککنی در سطوح مختلف
1395/9/5
-
۳۰ بار
۳۰
بررسی امکان استفاده از کیتوزان به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در سس مایونز
1395/9/5
-
۳۲ بار
۳۱
بهینهسازی فرایند تولید مالتودکسترین با استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز Termamyl ۲-x
1395/9/5
-
۲۷ بار
۳۲
تأثیر روغن قنادی و نامیزهکننده (SSL) بر بیاتی نان بربری
1395/9/5
-
۳۳ بار
۳۳
تأثیر استفاده از دانه و تفاله گوجهفرنگی در جیره غذایی بر عملکرد جوجههای گوشتی
1395/9/5
-
۳۰ بار
۳۴
اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگهداری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی
1395/9/5
-
۳۰ بار
۳۵
مطالعه خصوصیات الیاف شترهای ماده استان سمنان
1395/9/5
-
۲۹ بار
۳۶
بررسی ژنتیکی صفات رشد و تولید کرک بز کرکی استان خراسان جنوبی
1395/9/5
-
۲۵ بار
۳۷
تأثیر تغذیه دانه گندم آسیاب شده بر سلامت و عملکرد گاوهای شیری نزدیک به زایش
1395/9/5
-
۲۹ بار
۳۸
تأثیر پروبیوتیک تپاکس و سطح پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
1395/9/5
-
۳۰ بار
۳۹
اثر جایگزینی پلت چسبان پروتئینی به جای پودر ماهی بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد در جیره جوجه های گوشتی
1395/9/5
-
۲۵ بار
۴۰
بررسی اثر باکتوسل و پودر آب پنیر بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
1395/9/5
-
۳۳ بار
۴۱
تعیین زیست فراهمی چند نمونه مختلف دیکلسیم فسفات تولیدی ایران و اثرات آنها بر عملکرد مرغهای تخمگذار
1395/9/5
-
۳۲ بار
۴۲
ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عملآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila)
1395/9/5
-
۳۰ بار
۴۳
بررسی وضعیت تغذیهای گاوهای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
1395/9/5
-
۲۹ بار
۴۴
قابلیت هضم و مصرف اختیاری کاه گندم عملآوری شده با قارچ صدفی در گوسفند وگاو
1395/9/5
-
۳۲ بار
۴۵
ارزیابی ژنتیکی تولید شیر در گاوهای شیری نژاد هلشتاین استان خراسان با استفاده از مدل تابعیت تصادفی تکهای
1395/9/5
-
۲۷ بار
۴۶
بررسی جمعیت میکروبی روده و پاسخ رشد جوجههای گوشتی جوان به جیرههای مکمل شده با روکسارسون، آویلامایسین و فورمایسین گلد
1395/9/5
-
۳۲ بار
۴۷
بررسی وضعیت تغذیه گوسالههای شیری در مناطق روستایی دو شهرستان اصفهان و برخوار - میمه
1395/9/5
-
۲۹ بار
۴۸
اشباع نقشه پیوستگی ریزماهوارهای گندم نان درجمعیت حاصل از تلاقی Fukuho-Komugi × Oligo-Culm با استفاده از نشانگرهای AFLP
1395/9/5
-
۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه