این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
تولید محصولات زراعی و باغی
، 1392، جلد ۳، شماره ۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
کنترل جنسیت گل در مراحل مختلف رشد و نمو طالبی (Cucumis melo var. reticualus L.) با کاربرد اتفون
1395/9/5
-
۳۱ بار
۲
تأثیر تنش خشکی بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد گیاه دارویی شنبلیله
1395/9/5
-
۲۹ بار
۳
اثر تنش خشکی و تراکم بوته بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در منطقه یاسوج
1395/9/5
-
۲۳ بار
۴
تأثیر کمآبیاری به روش PRD به همراه تنظیمکننده رشد بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب گلرنگ
1395/9/5
-
۲۹ بار
۵
تعیین دوره بحرانی کنترل علفهای هرز لوبیا در شرایط اقلیمی همدان
1395/9/5
-
۲۵ بار
۶
پهنهبندی مقادیر درجه- روز- رشد مراحل نمو گلرنگ بهاره در استان اصفهان
1395/9/5
-
۲۸ بار
۷
تأثیر خشکی قسمتی از منطقه ریشه بر ویژگی های کمّی و کیفی توت فرنگی رقم سلوا
1395/9/5
-
۲۹ بار
۸
تأثیر پیشتیمار با ایندول بوتیریک اسید بر ویژگیهای جوانه زنی بذر لوبیا چیتی در تنش شوری
1395/9/5
-
۳۰ بار
۹
واکنش عملکردی گندم نان و دوروم به غلظتهای مختلف اکسین و سیتوکینین در شرایط تنش خشکی آخر فصل
1395/9/5
-
۴۴ بار
۱۰
تأثیر تراکم بوته و کود نیتروژنه بر عملکرد گل خشک و میزان اسانس بابونه (Matricaria chamomilla)
1395/9/5
-
۲۷ بار
۱۱
تأثیر فاصله ردیف کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین در شرایط آب و هوایی اصفهان
1395/9/5
-
۲۹ بار
۱۲
اثر تغذیه نیتروژن و تنش شوری بر وزن هزار دانه، میزان موسیلاژ و جذب عناصر غذایی در گیاه اسفرزه
1395/9/5
-
۲۶ بار
۱۳
تأثیر کود زیستی حلکننده فسفات و کود شیمیایی فسفره بر واکنش صفات زراعی،عملکرد و اجزای عملکرد کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.)
1395/9/5
-
۲۹ بار
۱۴
تحلیل ارتباط ویژگیهای مختلف در ژنوتیپهای پنج گونه جنس Carthamus تحت شرایط عادی و کم آبیاری
1395/9/5
-
۲۸ بار
۱۵
بررسی اثر زمان، میزان و نحوه اعمال تنظیمکنندههای رشد بنزیل آمینو پورین و اسید جیبرلیک بر شکستن خواب بذر گیاه کرفس کوهی
1395/9/5
-
۳۰ بار
۱۶
بررسی فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، بتا-کاروتن، فنل کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی در پوست میوه پنج رقم مرکبات در تیمار دمای کم
1395/9/5
-
۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه