این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
تولید محصولات زراعی و باغی
، 1391، جلد ۲، شماره ۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر آرایش کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد هیبرید هایسان-۳۶ آفتابگردان
1395/9/5
-
۲۵ بار
۲
تأثیر آبیاری تناوبی بر عملکرد، اجزای عملکرد و بهرهوری آب در کشت مستقیم برنج در منطقه کازرون
1395/9/5
-
۳۰ بار
۳
دستورزی صفات مورفو- فیزیولوژیک گندم نان و گندم ماکارونی با استفاده از تنظیمکنندههای رشد در شرایط متفاوت آبیاری
1395/9/5
-
۲۷ بار
۴
تأثیر پرایمینگ بذر بر رشد رویشی، محتوای کلروفیل، محتوای آب نسبی و توزیع ماده خشک در رقم گلدشت گلرنگ در شرایط تنش شوری
1395/9/5
-
۲۸ بار
۵
بررسی دفعات کودآبیاری کود نیتروژنه در بهبود کمی وکیفی میوه پرتقال تامسون ناول
1395/9/5
-
۲۸ بار
۶
اثر کمآبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم گلرنگ
1395/9/5
-
۲۷ بار
۷
تأثیر الگوی کشت بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه (Cucumis melo L.)در منطقه ورامین
1395/9/5
-
۲۸ بار
۸
اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب سه رقم پنبه (Gossypium hirsutum L.)
1395/9/5
-
۲۳ بار
۹
تعیین مناسبترین ترکیب کشت مخلوط گندم و کلزا براساس شاخصهای زراعی، عملکرد کل و شاخص نسبت برابری زمین
1395/9/5
-
۲۸ بار
۱۰
تعیین ضریب واکنش عملکرد گندم به کمآبیاری در مراحل مختلف رشد
1395/9/5
-
۲۹ بار
۱۱
تأثیر عناصر کممصرف بر رشد و عملکرد لوبیا چیتی تحت تیمارهای قطع آبیاری
1395/9/5
-
۲۷ بار
۱۲
تغییرات القایی نیکل بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گیاه یونجهتاجی (Coronilla varia L.) در کشت هیدروپونیک
1395/9/5
-
۲۹ بار
۱۳
تأثیر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ خوراکی صدفی فلوریدا (Pleurotu florida)
1395/9/5
-
۲۴ بار
۱۴
برهمکنش تنش خشکی انتهای فصل و مصرف کودهای آلی بر عملکرد گندم نان (Triticum aestivum)
1395/9/5
-
۲۳ بار
۱۵
بهینهسازی انتقال ژن به ارقام گلابی (Pyrus communis L.) با استفاده از ژن گزارشگر gus
1395/9/5
-
۲۶ بار
۱۶
امکان کاهش اثر تنش شوری در گیاه لوبیا با استفاده از سالیسیلیک اسید
1395/9/5
-
۲۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه