این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 2 دی 1404
فهرست مقالات
علوم دامی
، 1394، جلد ۲۸، شماره ۱۰۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
1395/9/7
-
۲۷ بار
۲
تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت هضم رودهای گاو شیری به روش برون تنی
1395/9/7
-
۲۸ بار
۳
ارزیابی ترکیب شیمیایی، انرژی قابل متابولیسم و گوارش پذیری سه گیاه شورپسند مورد تعلیف شتر به روش آزمایشگاهی
1395/9/7
-
۴۷ بار
۴
تاثیر سیلوکردن محصول فرعی پسته بر فعالیتهای تخمیری و کنترل تولید متان در شکمبه در شرایط آزمایشگاهی
1395/9/7
-
۳۲ بار
۵
تاثیر نوع رقیق کننده و لام برروی ارزیابی تحرک اسپرم بز با استفاده از CASA
1395/9/7
-
۴۰ بار
۶
تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی
1395/9/7
-
۲۶ بار
۷
مقایسه ضرایب اقتصادی و اهمیت نسبی برخی صفات در گوسفند لری بختیاری حاصل از گرایش های مختلف
1395/9/7
-
۲۶ بار
۸
بررسی چندشکلی ژنهای کاندیدا FecB و BMP۱۵ مرتبط با صفت دوقلوزائی در گله گوسفند
1395/9/7
-
۲۳ بار
۹
بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خارمریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار
1395/9/7
-
۲۵ بار
۱۰
اثر اسانس گیاه زنیان بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزهای نژاد مهابادی در اوایل شیر دهی ( مقاله کوتاه)
1395/9/7
-
۲۸ بار
۱۱
مطالعه ریخت شناسی و بافت شناسی کبد، طحال و لوزالمعده در مرغ مروارید( مرغ شاخدار)
1395/9/7
-
۲۹ بار
۱۲
اثر پلی ساکاریدهای غیرنشاستهای دانه جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریختشناسی پرزهای روده کوچک جوجههای گوشتی
1395/9/7
-
۲۴ بار
۱۳
بررسی اثر عصاره آبی گل راعی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی
1395/9/7
-
۲۶ بار
۱۴
بررسی عملکرد مرغان بومی در مناطق روستایی استان اصفهان
1395/9/7
-
۳۵ بار
۱۵
عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدرو پونیک
1395/9/7
-
۲۹ بار
۱۶
اثر مصرف علف خشک خارشتر در جیره غذایی بر عملکرد گوسفندان بلوچی
1395/9/7
-
۲۹ بار
۱۷
اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی
1395/9/7
-
۲۷ بار
۱۸
بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذّی جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
1395/9/7
-
۳۱ بار
۱۹
تخمین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری گندم و ذرت در طیور گوشتی با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی بر اساس ترکیبات مواد مغذی و اسید های آمینه ضروری
1395/9/7
-
۳۰ بار
۲۰
بررسی تأثیر استفاده از سرکه و آنزیم فیتاز بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
1395/9/7
-
۴۰ بار
۲۱
اثر سطوح مختلف پودر ژل آلوئه ورا بر عملکرد، میکروفلور روده و اندام های گوارشی جوجه بلدرچینهای ژاپنی (Coturnix japonica)
1395/9/7
-
۲۷ بار
۲۲
تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین
1395/9/7
-
۲۹ بار
۲۳
شناسایی دو آلل BF۲*۱۳ و BF۲*۲۱ کمپلکس اصلی سازگاری بافتی توسط روش PCR در دو توده نژادی خزک و دشتیاری
1395/9/7
-
۲۲ بار
۲۴
ارتباط چندشکلی ناحیه ای از اگزون یک ژن IGF-I با صفات رشد در گوسفند مغانی
1395/9/7
-
۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه