این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم دامی، 1393، جلد ۲۷، شماره ۱۰۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ برآورد برخی از پارامترهای تولید مثلی درگاوهای هلشتاین استان کرمانشاه 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۲ تخمین پارامترهای ژنتیکی و اجزای (کو)واریانس برای صفات رشد و تولید کرک در بز کرکی خراسان جنوبی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۳ برآورد پارامترهای ژنتیکی زنده مانی در بره های زندی با استفاده از مدل های حیوانی، پدری و آستانه ای 1395/9/7 - Get XML Data ۲۷ بار
۴ اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۰ بار
۵ نیاز لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بوقلمون های نر گوشتی تا سن ۴۹ روزگی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۳ بار
۶ اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس گیاه مرزه (Satureja Hortensis L.) بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و متابولیت های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۷ بررسی تنوع جایگاه های ژنی تعیین کننده صفت اولین سن جستجوگری درکلنی های زنبورعسل نژاد ایرانی (Apis mellifera meda) با استفاده از نشانگر AFLP 1395/9/7 - Get XML Data ۲۴ بار
۸ اثر کشت دو قارچ Phanerochaete chrysosporium و Pleurotus ulmarius بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری خاک اره توسکا به عنوان خوراک دام 1395/9/7 - Get XML Data ۴۴ بار
۹ بررسی سطوح پلاسمایی اسید اوریک، اوره، فراسنجه های لیپیدی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما 1395/9/7 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۰ اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون 1395/9/7 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۱ تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی آرین با استفاده از پاسخ های عملکردی در دوره آغازین 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۲ برآورد احتیاجات متیونین، لیزین و ترئونین قابل هضم دردوره پیشدان جوجه گوشتی با استفاده از روش رویه پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۳ اثر اسانس آویشن شیرازی بر فراسنجه های خونی و شاخص های مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۴ اثر ریشه سرخارگل و آنتی بیوتیک برعملکرد، وزن اندام ها، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۵ اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۸ بار
۱۶ اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja Hortensis L.) بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی بزغاله‌های بومی آذربایجان‌غربی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹ بار
۱۷ تاثیر فرآوری های شیمیایی بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیریشکمبه ای کاه برنج 1395/9/7 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۸ اثرات اسید صفراوی و کلسترول در جیره‌ حاوی فیبر بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۴ بار
۱۹ بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم و فسفر بر عملکرد مرغان بومی ایستگاه مرغ بومی خراسان در مراحل مختلف تولید 1395/9/7 - Get XML Data ۲۴ بار
۲۰ مقایسۀ اثرات عصارۀ شیرین بیان (Glycyrrhizaglabra) و آنتی بیوتیک لینکومایسین بر چربی بطنی، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۳۱ بار
۲۱ مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپیدهای زرده تخم مرغ، متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۲۲ اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد، حساسیت به آسیت و برخی فراسنجه-های خونی جوجه های گوشتی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۲۳ بررسی تنوع ژنتیکی مرغ های بومی استان خوزستان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵ بار
۲۴ بررسی تاثیر چندشکلی ژن اوستئوپونتین ( OPN ) روی ارزش اصلاحی برآورد شده صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس 1395/9/7 - Get XML Data ۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه