این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۴۳ بار
۲ تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۷ بار
۳ بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β–گلوکان جو دوسر 1396/1/22 - Get XML Data ۸۲ بار
۴ بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه 1396/1/22 - Get XML Data ۱۳۶ بار
۵ بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۶ بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۷ تأثیر شرایط عصاره‌گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۸ بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد‌اکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز 1396/1/22 - Get XML Data ۸۱ بار
۹ بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۰ بررسی اسیدچرب غیر اشباع تولید شده از گونه قارچی CBS ۷۵۴.۶۸ Mortierella alpine در محیط های کشت پلی ساکاریدی هیدرولیز شده 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۱ بار
۱۱ پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۳ بار
۱۲ مدلسازی ریاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا 1396/1/22 - Get XML Data ۱۴۲ بار
۱۳ طبقه‌بندی شیر خام با استفاده از روش‌های تشخیص الگو 1396/1/22 - Get XML Data ۹۷ بار
۱۴ تاثیر پوشش ژلاتین - آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی، شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۵ مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۱۶ تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۱۷ تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت 1396/1/22 - Get XML Data ۹۷ بار
۱۸ تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۹ تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر 1396/1/22 - Get XML Data ۹۸ بار
۲۰ بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS۲ 1396/1/22 - Get XML Data ۸۳ بار
۲۱ اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۸ بار
۲۲ بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۸ بار
۲۳ ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده 1396/1/22 - Get XML Data ۷۶ بار
۲۴ بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی 1396/1/22 - Get XML Data ۹۹ بار
۲۵ بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‌سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی 1397/2/18 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۶ ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۳ بار
۲۷ تشخیص تقلبات روغن سویا در روغن کنجد بوسیله آنالیز پروفیل کروماتوگرام گازی مواد فرار روغن به روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی با فیبرپلیمری نانوساختار 1396/1/22 - Get XML Data ۶۳ بار
۲۸ بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۲۹ استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۳۰ اثر سرعت جریان هوا بر سینتیک سرد شدن لایه های مختلف انار در پیش خنک کاری با هوای سرد اجباری 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۳۱ بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه