این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۲ شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۳ تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۴ بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۵ تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۰ بار
۶ تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۶ بار
۷ تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۸ بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۹ تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۰ اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران 1396/1/22 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۱ توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۲ بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۳ بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری 1396/1/22 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۴ بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۵ بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم 1396/1/22 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۶ تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۷ جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۸ بار
۱۸ بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۰ بار
۱۹ بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۰ بار
۲۰ تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۱ اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۲۲ اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۲۳ تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی 1396/1/22 - Get XML Data ۱۸۴ بار
۲۴ بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۰ بار
۲۵ بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۶ اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۲۷ ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده 1396/1/22 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۲۸ بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۲۹ بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری 1396/1/22 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۳۰ بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه