این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز 1396/1/22 - Get XML Data ۶۶ بار
۲ مدل‌سازی تجربی چروکیدگی در خشک‌کردن انگور پیش‌تیمار‌شده با فراصوت و کربوکسی‌متیل‌سلولز 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۳ مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۵ بار
۴ بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۵ بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۶ بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۷ بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis) 1396/1/22 - Get XML Data ۷۶ بار
۸ بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح 1396/1/22 - Get XML Data ۸۱ بار
۹ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش 1396/1/22 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۰ تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۱ بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۲ تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران 1396/1/22 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۳ استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۴ تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۵ بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع 1396/1/22 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۶ بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی 1396/1/22 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۷ بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه 1396/1/22 - Get XML Data ۷۵ بار
۱۸ بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۹ بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۰ ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۲۱ تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.) 1396/1/22 - Get XML Data ۶۴ بار
۲۲ تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۲۳ غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-۳ و خواص حسی محصول نهایی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۵ بار
۲۴ بررسی تاثیر افزودن پودر دانه‌ی تاج‌خروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگی‌های کیفی ماست چکیده 1396/1/22 - Get XML Data ۷۱ بار
۲۵ مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ 1396/1/22 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۶ مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ 1397/2/18 - Get XML Data ۵۷ بار
۲۷ بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۸ جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
۲۹ کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۳۰ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو 1396/1/22 - Get XML Data ۷۲ بار
۳۱ بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم 1396/1/22 - Get XML Data ۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه