این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1396، جلد ۱۴، شماره ۶۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
1395/9/7
-
۹۲ بار
۲
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فرار روغن کنجد با استفاده از فیبرپلی استر حاوی نانو ذرات پلی پیرول به عنوان روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی
1395/9/7
-
۸۲ بار
۳
بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
1395/9/7
-
۱۲۱ بار
۴
تعیین تازگی میگوی پرورشی (گونه وانامی) با استفاده از خواص فیزیکی و مکانیکی
1395/9/7
-
۶۹ بار
۵
ارزیابی اثر برخی تیمارهای پس از برداشت بر افزایش عمر انبارمانی قارچ تکمهای
1395/9/7
-
۸۰ بار
۶
تعیین درجه توسعهیافتگی صنایع لبنی استانهای ایران؛ کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی
1395/9/7
-
۱۱۶ بار
۷
بررسی سینتیک خشک شدن برگهی سیب پرتودیده با تابش گاما
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۸
بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری
1395/9/7
-
۱۳۰ بار
۹
بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۰
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال
1395/9/7
-
۹۲ بار
۱۱
تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۲
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا
1395/9/7
-
۹۲ بار
۱۳
تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۴
مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب
1395/9/7
-
۷۶ بار
۱۵
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی و حسی کوشاب
1395/9/7
-
۱۲۸ بار
۱۶
بهینهسازی خشککردن مغز فندق در خشککن مادون قرمز با پیشتیمار مایکروویو به کمک روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۷
مقایسه میزان اسید فیتیک نان لواش سنتی تهیه شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن
1396/1/22
-
۷۲ بار
۱۸
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
1396/1/22
-
۱۱۵ بار
۱۹
تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
1396/1/22
-
۶۳ بار
۲۰
تاثیر پارامترهای عملیاتی و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی و میکروبی نوشیدنی فراسودمند شیر-هویج
1396/1/22
-
۶۷ بار
۲۱
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه پلی ساکارید سویا/نانو دی اکسید سیلیسیم/عصاره اسپند
1396/1/22
-
۷۱ بار
۲۲
ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)
1396/1/22
-
۸۴ بار
۲۳
تاثیر کرایوپرتکتانت، آنزیم ترانسگلوتامیناز و سرعت دور هموژنایزر در ریزپوشینهکردن روغن بزرک به روش تودهای شدن مرکب
1396/1/22
-
۸۱ بار
۲۴
بررسی انتقال جرم طی آبگیری اسمزی به کمک فراصوت ورقههای انبه و بهینهسازی با روش سطح پاسخ
1396/1/22
-
۶۷ بار
۲۵
شبیهسازی و مدلسازی دو بعدی فرآیند حرارتدهی اهمیک در یک سیستم غذایی دو فازی
1396/1/22
-
۹۳ بار
۲۶
بررسی تاثیر شرایط استخراج و ترسیب بر راندمان و خواص عملکردی ایزوله پروتئینی کلزا
1396/1/22
-
۹۵ بار
۲۷
تعیین درجه حرارت ژلاتینه شدن ارقام برنج با استفاده از دستگاه اندازه گیری سریع ویسکوزیته (RVA)
1396/1/22
-
۶۳ بار
۲۸
بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالتعسلی
1396/1/22
-
۷۷ بار
۲۹
بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوششهای خوراکی (ژل آلوئهورا و پکتین) در انبار سرد
1396/1/22
-
۶۹ بار
۳۰
(یادداشت پژوهشی): بهبود کیفیت آرد با تعیین نسبت اختلاط گندم های رقم مروارید (منطقه کردکوی) و وارداتی بزوستایا
1396/1/22
-
۷۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه