این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۴، شماره ۶۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Modeling Apparent Density of Potato Strips Pretreated with Ultrasound and Drying During Deep-Fat Frying 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۲ مدل‌سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار شده با فراصوت و خشک‌کردن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق 1396/1/22 - Get XML Data ۵۷ بار
۳ بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۴ اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۵ تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۶ بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۷ شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۸ The effect of temperature, time and air velocity of roasting on textural properties of pistachio kernels 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۹ بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته 1396/1/22 - Get XML Data ۸۴ بار
۱۰ بهینه‌یابی فرآیند تولید داهی سین‌بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM) 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۱۱ ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۱۲ Evaluation of Physicochemical and Functional Characteristics of un-extruded Snacks Fortified with Stabilized Wheat germ by Saturated Steam 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۳ بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع 1396/1/22 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۴ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‌ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع 1397/2/18 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۱۶ اثر جوانه‌زنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیه‌ای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۷ اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه‌های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۱۸ بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۹ بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۲۰ ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۲۱ اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۲۲ تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل 1396/1/22 - Get XML Data ۵۹ بار
۲۳ اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر 1396/1/22 - Get XML Data ۶۴ بار
۲۴ بهبود ویژگی‌های کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز 1396/1/22 - Get XML Data ۷۷ بار
۲۵ ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۶ بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۲۷ تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان 1396/1/22 - Get XML Data ۸۳ بار
۲۸ ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتی‌اکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis) 1396/1/22 - Get XML Data ۶۰ بار
۲۹ بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان 1396/1/22 - Get XML Data ۱۲۸ بار
۳۰ تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۳۱ پیش‌بینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی 1396/1/22 - Get XML Data ۵۹ بار
۳۲ تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۸ بار
۳۳ بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی 1396/1/22 - Get XML Data ۶۱ بار
۳۴ بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت 1396/1/22 - Get XML Data ۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه