این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۴، شماره ۶۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Modeling Apparent Density of Potato Strips Pretreated with Ultrasound and Drying During Deep-Fat Frying
1395/9/7
-
۶۷ بار
۲
مدلسازی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و خشککردن طی فرآیند سرخکردن عمیق
1396/1/22
-
۵۷ بار
۳
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
1395/9/7
-
۶۷ بار
۴
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
1395/9/7
-
۱۰۸ بار
۵
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
1395/9/7
-
۷۶ بار
۶
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
1395/9/7
-
۶۵ بار
۷
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترشهای بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
1395/9/7
-
۶۳ بار
۸
The effect of temperature, time and air velocity of roasting on textural properties of pistachio kernels
1395/9/7
-
۶۲ بار
۹
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
1396/1/22
-
۸۴ بار
۱۰
بهینهیابی فرآیند تولید داهی سینبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
1395/9/7
-
۹۲ بار
۱۱
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
1395/9/7
-
۷۷ بار
۱۲
Evaluation of Physicochemical and Functional Characteristics of un-extruded Snacks Fortified with Stabilized Wheat germ by Saturated Steam
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۳
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
1396/1/22
-
۷۹ بار
۱۴
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
1397/2/18
-
۵۱ بار
۱۵
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۶
اثر جوانهزنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیهای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۷
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونههای بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
1395/9/7
-
۷۹ بار
۱۸
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۹
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
1395/9/7
-
۶۱ بار
۲۰
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
1395/9/7
-
۶۲ بار
۲۱
اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین بر ویژگیهای فیزیکی بستنی کمچرب وانیلی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۲۲
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل
1396/1/22
-
۵۹ بار
۲۳
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
1396/1/22
-
۶۴ بار
۲۴
بهبود ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
1396/1/22
-
۷۷ بار
۲۵
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
1396/1/22
-
۶۰ بار
۲۶
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
1396/1/22
-
۶۸ بار
۲۷
تولید ناگت ماهی کمچرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
1396/1/22
-
۸۳ بار
۲۸
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتیاکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
1396/1/22
-
۶۰ بار
۲۹
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
1396/1/22
-
۱۲۸ بار
۳۰
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
1396/1/22
-
۶۹ بار
۳۱
پیشبینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
1396/1/22
-
۵۹ بار
۳۲
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
1396/1/22
-
۶۸ بار
۳۳
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
1396/1/22
-
۶۱ بار
۳۴
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
1396/1/22
-
۸۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه