این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد
1395/9/7
-
۷۷ بار
۲
بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل -لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۳
بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن ۱۶S rRNA
1395/9/7
-
۲۳۵ بار
۴
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری
1395/9/7
-
۱۱۱ بار
۵
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی
1395/9/7
-
۷۹ بار
۶
تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید
1395/9/7
-
۷۴ بار
۷
Investigation on Synergist Effects of Humectants with Emulsifiers on Technological, Image Processing and sensory Properties of Semi Bulk Bread
1395/9/7
-
۹۹ بار
۸
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
1396/1/22
-
۷۶ بار
۹
بررسی اثر همافزایی هموکتانتها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه حجیم
1397/2/18
-
۵۲ بار
۱۰
تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیبزمینی پرتودیده با اشعه گاما
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۱
کلید واژگان: رفتار وابسته به زمان، سس مایونز، صمغ قدومه شهری Time-dependent behavior of low fat mayonnaise prepared with Lepidium perfoliatum seed gum and whey protein concentrate
1395/9/7
-
۸۸ بار
۱۲
بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر
1396/1/22
-
۷۹ بار
۱۳
تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی
1395/9/7
-
۲۳۳ بار
۱۴
اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
۱۵
بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت
1395/9/7
-
۷۹ بار
۱۶
کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری
1395/9/7
-
۱۲۹ بار
۱۷
خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۸
بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی
1395/9/7
-
۲۲۵ بار
۱۹
بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل
1395/9/7
-
۹۴ بار
۲۰
بهینهسازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ
1395/9/7
-
۹۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه