این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی
1395/9/7
-
۸۴ بار
۲
تعیین شرایط بهینه فرآیند خشککردن پسته در خشککن مایکروویو بسترسیال
1395/9/7
-
۱۱۷ بار
۳
مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی ۶ ماه نگهداری در دو دمای C˚ ۴ و C˚۲۵
1395/9/7
-
۷۳ بار
۴
مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی
1395/9/7
-
۷۵ بار
۵
بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
1395/9/7
-
۱۰۵ بار
۶
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه
1395/9/7
-
۸۸ بار
۷
بررسی رفتار خشک کردن دانههای ذرت در خشککن استوانهای دوار غیر مداوم
1395/9/7
-
۷۴ بار
۸
بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمتهای مختلف تولید کارخانجات لبنی
1395/9/7
-
۸۵ بار
۹
بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونههای موس شکلاتی
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۰
بررسی اثربخشی عصاره گلهای رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپکهای عامل فساد نان
1395/9/7
-
۸۵ بار
۱۱
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
1395/9/7
-
۸۳ بار
۱۲
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیکهای خلأ و مایکروویو
1395/9/7
-
۷۶ بار
۱۳
ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۴
مطالعه شاخصهای کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران
1395/9/7
-
۷۹ بار
۱۵
بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC۵۰۱۰ در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۱۶
تاثیر جوانهی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۷
شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی
1395/9/7
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه