این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک
1395/9/7
-
۲۳۹ بار
۲
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کمچرب
1395/9/7
-
۶۵ بار
۳
تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما
1395/9/7
-
۷۲ بار
۴
بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM۳۲۸۶ Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر
1395/9/7
-
۶۶ بار
۵
تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک
1395/9/7
-
۷۳ بار
۶
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC ۵۱۶۴ در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو
1395/9/7
-
۶۳ بار
۷
بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلمهای بر پایه پلیساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس
1395/9/7
-
۶۷ بار
۸
استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۹
بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا۳ در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR۳۱
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۰
مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانههای انار در خشککن فروسرخ
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۱
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلهای شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
1395/9/7
-
۷۴ بار
۱۲
بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشککن خورشیدی کابینتی
1395/9/7
-
۵۴ بار
۱۳
تشخیص ترک در پوسته تخممرغ با استفاده از PCA و SVM
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۴
اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC ۱۳۳۶ (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش
1395/9/7
-
۶۲ بار
۱۵
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران
1395/9/7
-
۶۰ بار
۱۶
بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی ۶ ماه نگهداری در دو دمای ˚C ۴ و˚ C۲۵
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۷
اثر روشهای تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگیهای آنتیاکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز
1395/9/7
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه