این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1395، جلد ۱۳، شماره ۵۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۲ بررسی اثرات درصد(۵/۰ یا ۱%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۵ بار
۳ اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۴ مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۵ کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۶ تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۷ بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی 1395/9/7 - Get XML Data ۸۳ بار
۸ اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۹ بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۰ اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۱۱ تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۰ بار
۱۲ تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۳ ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز) 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۱۴ بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۵ بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۶ تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۱۷ تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه