این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۳، شماره ۵۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی 1395/9/7 - Get XML Data ۲۹۱ بار
۲ بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۳ ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۱۸۶ بار
۴ درصد دانه‌های شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۵ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی ۱۰ نمونه عسل گیاهی مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۶ تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۷ بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۸ اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم 1395/9/7 - Get XML Data ۹۸ بار
۹ تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۰ تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۱ جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آن‌ها 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۲ تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۸ بار
۱۳ تشخیص آلودگی میکروبی پاکت‌های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۸ بار
۱۴ اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۱۵ بررسی اثرات پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش‌های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۱۶ بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۷ بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۸ مدل‌سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۹ بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۶ بار
۲۰ بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگی‌های حسی و بافتی اسپاگتی 1395/9/7 - Get XML Data ۹۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه