این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۳، شماره ۵۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تاثیر دما، نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
1395/9/7
-
۲۹۱ بار
۲
بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۷۷ بار
۳
ویژگیهای ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصارههای برگی گیاه تمشک سیاه (Rubus occidentalis) و اثر آنها بر پایداری روغن سویا
1395/9/7
-
۱۸۶ بار
۴
درصد دانههای شکسته حاصل از روش های مختلف خشک کردن برخی ارقام متداول شلتوک در استان گیلان
1395/9/7
-
۷۰ بار
۵
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی ۱۰ نمونه عسل گیاهی مختلف
1395/9/7
-
۷۹ بار
۶
تأثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۷
بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوهای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ
1395/9/7
-
۸۱ بار
۸
اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم
1395/9/7
-
۹۸ بار
۹
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۰
تولید فیلم بیونانو کامپوزیتی از ایزوله پروتئینی گاودانه و نانو ذرات اکسید روی و بررسی خصوصیات عملکردی و موثر بر نگهداری مواد غذایی آن
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۱
جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۲
تأثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن
1395/9/7
-
۱۱۸ بار
۱۳
تشخیص آلودگی میکروبی پاکتهای شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت
1395/9/7
-
۱۰۸ بار
۱۴
اثر اسیدهای چرب بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی به بخار آب فیلم خوراکی ثعلب
1395/9/7
-
۱۰۵ بار
۱۵
بررسی اثرات پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنشهای فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه
1395/9/7
-
۶۲ بار
۱۶
بررسی تاثیر خمیرترش بر کیفیت نان بربری
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۷
بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۸
مدلسازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۹
بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی، فیزیکو شیمیایی و بیاتی نان بربری
1395/9/7
-
۸۶ بار
۲۰
بررسی اثر افزودن آرد کامل سویا وتغییرات دمای خشک کن بر ویژگیهای حسی و بافتی اسپاگتی
1395/9/7
-
۹۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه