این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۳، شماره ۵۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۲ بررسی اثر افزودن سبوس گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۹۵ بار
۳ تاثیر هیدروکلوییدهای کتیرا و ثعلب بر خواص رئولوژیک خمیر و کیفیت نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۴ اثرعصاره رزماری بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش 1395/9/7 - Get XML Data ۲۵۲ بار
۵ کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۶ مدل‏سازی و بهینه‏سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۷ مدل‌سازی و بهینه‌سازی عوامل موثر در خشک کردن بر خصوصیات کیفی تمشک سیاه Rabus fruticocus L.)) با روش سطح پاسخ 1397/2/18 - Get XML Data ۵۹ بار
۸ بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زغال اخته با استفاده از روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۹ بررسی میزان جذب روغن طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با فراصوت و آبگیری اسمزی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۰ مهاجرت آلومینیوم از بسته بندی های نیمه منعطف به خوراک مرغ ایرانی و شبه غذاها پس از فرایند حرارتی و در طی نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۱۱ بررسی اثر شرایط استخراج بر ویژگی‌های بافتی ژل آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica به روش RSM 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۹ بار
۱۲ کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه عرضه شده در منطقه غرب تهران (زمستان ۱۳۹۱) 1395/9/7 - Get XML Data ۹۰ بار
۱۳ بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های بربری و سنگک 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۴ تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‏ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۵ تاثیر اسانس پوست پرتقال به عنوان نگهدارنده‌ی طبیعی بر خصوصیات رئولوژیک، حسی و میکروبی کیک روغنی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۶ بررسی ویژگی‌های کدوی خشک شده در طی فرآیند بازجذب آب در دماها و نسبت‌های مختلف ماده خشک به آب 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۷ خواص کاربردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۱۸ پیشبینی محتوای رطوبتی خشکشدن لایه‌نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی پس انتشار 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۹ بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۴ بار
۲۰ ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۲۱ فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۲۲ بررسی امکان استفاده از شیر فراپالایش به عنوان فاز آبی در تولید کره کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۸۷ بار
۲۳ سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۲۴ اثر پیش‌تیمارهای آنزیم بری در فرآیند خشک‌کردن با ماکروویو بر خواص کیفی برش‌های میوه به (Cydoniaoblonga) 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه