این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۲، شماره ۴۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۲ اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد 1395/9/7 - Get XML Data ۹۵ بار
۳ اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۴ شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۰ بار
۵ بررسی روش تولید و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۶ اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۷ مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۸ تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۶ بار
۹ تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۰ ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۱ بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه 1395/9/7 - Get XML Data ۹۸ بار
۱۲ اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۳ بررسی برهم‎کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره‎های چای سبز و بلوط 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۴ ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏ منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم 1395/9/7 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۵ فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۱۶ بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۱ بار
۱۷ بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۹ بار
۱۸ بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۱۹ تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۲۰ راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۲۱ تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک 1395/9/7 - Get XML Data ۶۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه