این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۲، شماره ۴۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۲
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد
1395/9/7
-
۹۵ بار
۳
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
1395/9/7
-
۶۶ بار
۴
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
1395/9/7
-
۱۲۰ بار
۵
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور
1395/9/7
-
۶۵ بار
۶
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۷
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها
1395/9/7
-
۱۰۴ بار
۸
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر
1395/9/7
-
۱۱۶ بار
۹
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف
1395/9/7
-
۶۶ بار
۱۰
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس
1395/9/7
-
۶۱ بار
۱۱
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه
1395/9/7
-
۹۸ بار
۱۲
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول
1395/9/7
-
۶۳ بار
۱۳
بررسی برهمکنش ضداکسایشی ترکیب عصارههای چای سبز و بلوط
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۴
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۵
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
1395/9/7
-
۱۱۵ بار
۱۶
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۱۷
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت
1395/9/7
-
۱۱۹ بار
۱۸
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ
1395/9/7
-
۱۱۱ بار
۱۹
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ
1395/9/7
-
۹۲ بار
۲۰
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی
1395/9/7
-
۷۶ بار
۲۱
تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک
1395/9/7
-
۶۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه