این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1394، جلد ۱۲، شماره ۴۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
1395/9/7
-
۷۵ بار
۲
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
1395/9/7
-
۶۲ بار
۳
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
۴
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
1395/9/7
-
۱۰۴ بار
۵
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین
1395/9/7
-
۲۴۶ بار
۶
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
1395/9/7
-
۹۴ بار
۷
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
1395/9/7
-
۹۲ بار
۸
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
1395/9/7
-
۱۰۴ بار
۹
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
1395/9/7
-
۹۴ بار
۱۰
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
1395/9/7
-
۶۷ بار
۱۱
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۲
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
1395/9/7
-
۶۰ بار
۱۳
Comparison of influence of acidic The improvers adding with Sourdough on" Barbari Bread" staling score
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۴
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
1396/1/22
-
۶۹ بار
۱۵
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
1395/9/7
-
۱۱۱ بار
۱۶
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
1395/9/7
-
۱۲۱ بار
۱۷
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
1395/9/7
-
۱۱۱ بار
۱۸
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۱۰۳ بار
۱۹
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۷۵ بار
۲۰
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
1395/9/7
-
۹۴ بار
۲۱
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگیهای کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
1395/9/7
-
۷۰ بار
۲۲
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
1395/9/7
-
۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه