این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1394، جلد ۱۲، شماره ۴۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۲ بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۳ مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۲ بار
۴ بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۵ اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایه‌های نازک تهیه شده از کازئین 1395/9/7 - Get XML Data ۲۴۶ بار
۶ ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۷ تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L) 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۸ ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۹ تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم) 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۱۰ تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۱۱ مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۲ اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه 1395/9/7 - Get XML Data ۶۰ بار
۱۳ Comparison of influence of acidic The improvers adding with Sourdough on" Barbari Bread" staling score 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۴ مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری 1396/1/22 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۵ بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۱۶ شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۱ بار
۱۷ بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۱ بار
۱۸ بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۳ بار
۱۹ بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۲۰ بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد 1395/9/7 - Get XML Data ۹۴ بار
۲۱ بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی‌های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۲۲ بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه