این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۱۱، شماره ۴۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین خواص فیزیکی، مکانیکی و آیرودینامیکی چهار رقم زیتون تولید شده در ایران فاطمه زارع۱، غلامحسن نجفی۲ ، تیمور توکلی هشجین۳ ، علی ماشاء اله کرمانی۴
1395/9/7
-
۱۱۳ بار
۲
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳
1395/9/7
-
۶۴ بار
۳
بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) در شرایط نگهداری در سردخانه محمود کوشش صبا ۱، کاظم ارزانی۲، محسن برزگر۳
1397/2/18
-
۷۰ بار
۴
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعالسازی ریز زندههای اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲
1395/9/7
-
۶۵ بار
۵
ارزیابی اثر امواج فراصوت بر غیرفعال سازی ریز زنده های اشریشیاکلی و ساکارومایسس سرویزیه در آب انار حمیدرضا علیقورچی۱، محسن برزگر۲، محمدعلی سحری۳، سلیمان عباسی۲
1397/2/18
-
۴۹ بار
۶
برخی خواص مکانیکی لوبیا چشم بلبلی منصور راسخ
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
۷
بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی فاطمه حبیبی *، مریم فروغی۲
1395/9/7
-
۸۴ بار
۸
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تهران در سه سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ سیده بهناز حائری بهبهانی۱، الهه شاهبختی۲، وحیده مرادی۳، حمید حقانی حقیقی۴، سید سعید شریعت۵، جمشید سلامزاده۶
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۹
تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال مرجان زرگر۱، سکینه یگانه۲ ، سید هادی رضوی۳، سید مهدی اجاق۴
1395/9/7
-
۱۰۴ بار
۱۰
ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم–نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی بابک قنبرزاده۱ ، نوشین نوشیروانی۲
1395/9/7
-
۱۳۲ بار
۱۱
بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور مرضیه موسوی نسب۱،۲، محسن آزادیان۳، عسگر فرحناکی۲، الهه عابدی۳
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۱۲
بررسی فاکتور های زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک حسنا طالب پور۱، سید هادی رضوی۲، مهناز هاشمی روان۳، علی افسر۴
1395/9/7
-
۷۴ بار
۱۳
بررسی عوامل موثر بر انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی علی زنوزی۱، محمد امین حجازی۲، برات قبادیان۳
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۴
مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی آزاده شاهسون تبریزی ۱، زهرا شیخ الاسلامی ۲ ، اسماعیل عطای صالحی۳
1395/9/7
-
۵۶ بار
۱۵
بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ فاطمه سادات مصطفوی۱*، مصطفی مظاهری تهرانی۲، محبت محبی۳
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۶
بهینهسازی تولید فیتاز در تخمیر غوطهوری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳
1395/9/7
-
۱۰۳ بار
۱۷
بهینه سازی تولید فیتاز در تخمیر غوطه وری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳
1397/2/18
-
۴۸ بار
۱۸
خشک کردن ورقه سیب توسط خشککن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش تقاضا۲
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۱۹
خشک کردن ورقه سیب توسط خشک کن هالوژن سمیرا کریمی۱، محمدهادی خوش تقاضا۲
1397/2/18
-
۵۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه