این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1393، جلد ۱۱، شماره ۴۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS۲ به عنوان مدل معصومه بحرینی۱، محمد باقر حبیبی نجفی۲ ، محمد رضا باسامی۳ ، مسعود یاورمنش۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۲ بار
۲ بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت ۱ ، سمانه پژوهان مهر۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۴ بار
۳ تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره‌ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد۱، مسعود بذرافشان۲، وحید فرزانه۳، صادق خوشگذران آبرس۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۴ تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد۱، مسعود بذرافشان۲، وحید فرزانه۳، صادق خوشگذران آبرس۴ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۶ بار
۵ بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو۱، آتنا ذبیحی ۲، مهران اعلمی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۷ بار
۶ بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست‌فعال، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی۱، مریم هاشمی۲ ، عبدالرضا محمدی۳، فوژان بدیعی۴، سارا عشقی ۱، کریم احمدی صومعه۵ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۷ بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی۱، مریم هاشمی۲ ، عبدالرضا محمدی۳، فوژان بدیعی۴، سارا عشقی ۱، کریم احمدی صومعه۵ 1397/2/18 - Get XML Data ۵۴ بار
۸ The effect of mixed زuring on some of microbial index in camel meat Marzban, B. ۱, Ghaisari, H. R. ۲ , Firouzi, R. ۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۷ بار
۹ بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی۱، حمید رضا قیصری ۲، رؤیا فیروزی 1396/1/22 - Get XML Data ۸۷ بار
۱۰ بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۷ بار
۱۱ بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل‌محمدی ۱ ، اکبر عباسی کوکجه ۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۱۲ بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی ۱ ، اکبر عباسی کوکجه ۲ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۳ جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده۱ ، اکبر اسماعیلی ۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۱۴ تاثیر نوع بسته‌بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌ای محمّد سربازی۱ ، جواد حصاری۲، صدیف آزادمرد دمیرچی۳، سید عباس رافت۴ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۴ بار
۱۵ تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی۱ ، جواد حصاری۲، صدیف آزادمرد دمیرچی۳، سید عباس رافت۴ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۱ بار
۱۶ بهینه‌سازی تولید روغن فراسودمند دی‌آسیل‌گلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی۱، سید امیر‌حسین گلی۲ ، مهدی کدیور۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۱۷ بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی۱، محمد حسین عزیزی۱، سلیمان عباسی۱ و سولماز صارمی نژاد۱ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۱۸ خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست۱ ، مریم جعفرزاده مقدم۲ 1395/9/7 - Get XML Data ۹۶ بار
۱۹ بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر۱، مهسا شفیع سلطانی۲، مریم هاشمی۳ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۹ بار
۲۰ طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیم‏کن و چانه‏کن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی۱، زهرا شیخ الاسلامی۱، فریبا نقی‏پور۲، بهاره صحرائیان۲، مهدی قیافه داودی۱ 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۲۱ طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیم‌کن و چانه‌کن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی۱، زهرا شیخ الاسلامی۱، فریبا نقی‌پور۲، بهاره صحرائیان۲، مهدی قیافه داودی۱ 1397/2/18 - Get XML Data ۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه