این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1393، جلد ۱۱، شماره ۴۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS۲ به عنوان مدل معصومه بحرینی۱، محمد باقر حبیبی نجفی۲ ، محمد رضا باسامی۳ ، مسعود یاورمنش۲
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۲
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت ۱ ، سمانه پژوهان مهر۲
1395/9/7
-
۱۰۴ بار
۳
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیرهی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد۱، مسعود بذرافشان۲، وحید فرزانه۳، صادق خوشگذران آبرس۴
1395/9/7
-
۷۵ بار
۴
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد۱، مسعود بذرافشان۲، وحید فرزانه۳، صادق خوشگذران آبرس۴
1397/2/18
-
۶۶ بار
۵
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو۱، آتنا ذبیحی ۲، مهران اعلمی۳
1395/9/7
-
۷۷ بار
۶
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیستفعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی۱، مریم هاشمی۲ ، عبدالرضا محمدی۳، فوژان بدیعی۴، سارا عشقی ۱، کریم احمدی صومعه۵
1395/9/7
-
۶۹ بار
۷
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی۱، مریم هاشمی۲ ، عبدالرضا محمدی۳، فوژان بدیعی۴، سارا عشقی ۱، کریم احمدی صومعه۵
1397/2/18
-
۵۴ بار
۸
The effect of mixed زuring on some of microbial index in camel meat Marzban, B. ۱, Ghaisari, H. R. ۲ , Firouzi, R. ۳
1395/9/7
-
۱۰۷ بار
۹
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی۱، حمید رضا قیصری ۲، رؤیا فیروزی
1396/1/22
-
۸۷ بار
۱۰
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری۲
1395/9/7
-
۱۱۷ بار
۱۱
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گلمحمدی ۱ ، اکبر عباسی کوکجه ۲
1395/9/7
-
۱۰۶ بار
۱۲
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی ۱ ، اکبر عباسی کوکجه ۲
1397/2/18
-
۶۱ بار
۱۳
جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده۱ ، اکبر اسماعیلی ۲
1395/9/7
-
۱۱۵ بار
۱۴
تاثیر نوع بستهبندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزهای محمّد سربازی۱ ، جواد حصاری۲، صدیف آزادمرد دمیرچی۳، سید عباس رافت۴
1395/9/7
-
۸۴ بار
۱۵
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی۱ ، جواد حصاری۲، صدیف آزادمرد دمیرچی۳، سید عباس رافت۴
1397/2/18
-
۶۱ بار
۱۶
بهینهسازی تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی۱، سید امیرحسین گلی۲ ، مهدی کدیور۳
1395/9/7
-
۶۹ بار
۱۷
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی۱، محمد حسین عزیزی۱، سلیمان عباسی۱ و سولماز صارمی نژاد۱
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۸
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست۱ ، مریم جعفرزاده مقدم۲
1395/9/7
-
۹۶ بار
۱۹
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر۱، مهسا شفیع سلطانی۲، مریم هاشمی۳
1395/9/7
-
۷۹ بار
۲۰
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی۱، زهرا شیخ الاسلامی۱، فریبا نقیپور۲، بهاره صحرائیان۲، مهدی قیافه داودی۱
1395/9/7
-
۷۱ بار
۲۱
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی۱، زهرا شیخ الاسلامی۱، فریبا نقیپور۲، بهاره صحرائیان۲، مهدی قیافه داودی۱
1397/2/18
-
۶۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه