این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1392، جلد ۱۰، شماره ۴۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
جداسازی و تعیین برخی ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)
1395/9/7
-
۷۳ بار
۲
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
1395/9/7
-
۶۹ بار
۳
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
1395/9/7
-
۶۴ بار
۴
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک
1395/9/7
-
۷۲ بار
۵
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نانهای سنتی شهر زنجان
1395/9/7
-
۶۸ بار
۶
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
1395/9/7
-
۶۶ بار
۷
بررسی پایداری ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بیچربی حاوی شیر بافتدار در دوره نگهداری
1395/9/7
-
۵۷ بار
۸
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای ۱۸ – درجه سلسیوس به مدت شش ماه
1395/9/7
-
۶۷ بار
۹
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۰
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۱
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۲
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن
1395/9/7
-
۶۰ بار
۱۳
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور
1395/9/7
-
۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه