فهرست مقالات
| علوم و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۱۰، شماره ۳۹ | ||||||
| ردیف | عنوان | تاریخ نمایه سازی | تاریخ بررسی | XML | مشاهده | |
| ۱ | تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی | 1395/9/7 | - | ۱۲۱ بار | ||
| ۲ | نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق | 1395/9/7 | - | ۱۱۵ بار | ||
| ۳ | تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی | 1395/9/7 | - | ۱۱۰ بار | ||
| ۴ | خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصهای تغذیهای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن | 1395/9/7 | - | ۱۰۱ بار | ||
| ۵ | اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN۴۲ روغن زیتون ایرانی | 1395/9/7 | - | ۶۷ بار | ||
| ۶ | تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی | 1395/9/7 | - | ۷۱ بار | ||
| ۷ | بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون | 1395/9/7 | - | ۱۰۶ بار | ||
| ۸ | نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون | 1395/9/7 | - | ۱۰۹ بار | ||
| ۹ | تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون | 1395/9/7 | - | ۶۸ بار | ||
| برگشت به نشریه انتخاب شده | برگشت به فهرست نشریات | برگشت به صفحه اول پایگاه | ||||||