این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1392، جلد ۱۰، شماره ۳۹
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۲۱ بار
۲ نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۵ بار
۳ تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۱۱۰ بار
۴ خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۱ بار
۵ اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN۴۲ روغن‏ زیتون ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۶ تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۷ بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۶ بار
۸ نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۹ بار
۹ تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه