این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۱۰، شماره ۳۸
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلایرنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ
1395/9/7
-
۵۹ بار
۲
تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود
1395/9/7
-
۶۶ بار
۳
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهایچرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن
1395/9/7
-
۹۸ بار
۴
بررسی مولفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)
1395/9/7
-
۷۹ بار
۵
لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی ۹۳ جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی
1395/9/7
-
۹۲ بار
۶
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
1396/7/25
-
۷۰ بار
۷
ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۸
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس
1395/9/7
-
۵۹ بار
۹
مطالعه ویژگیهای فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۸۶ بار
۱۰
بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۱
تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر زمان خشکشدن دانههای انار و ضرایب مدل شبیهسازی
1395/9/7
-
۶۲ بار
۱۲
تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج
1395/9/7
-
۶۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه