این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1391، جلد ۹، شماره ۳۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقادیر عناصر معدنی عمده‌ در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۲ جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۳ مروری بر روش‌های سالم سازی سرد شیر 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۴ بررسی ‌افزودن ‌آرد جو ‌و لاکتوباسیلوس ‌پلانتاروم (ATCC۴۳۳۳۲) بر خواص‌کیفی نانهای تست 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC۴۳۳۳۲) بر خواص کیفی نانهای تست 1397/2/18 - Get XML Data ۵۱ بار
۶ بررسی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۸۱ بار
۷ اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۹ تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۰ مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۱ تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º ۱۸-) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۲ ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۱۳ ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۱۴ تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۱ بار
۱۵ بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی 1397/2/18 - Get XML Data ۵۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه