این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۹، شماره ۳۷
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر
1395/9/7
-
۷۲ بار
۲
جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن
1395/9/7
-
۷۲ بار
۳
مروری بر روشهای سالم سازی سرد شیر
1395/9/7
-
۶۵ بار
۴
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC۴۳۳۳۲) بر خواصکیفی نانهای تست
1395/9/7
-
۶۴ بار
۵
بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC۴۳۳۳۲) بر خواص کیفی نانهای تست
1397/2/18
-
۵۱ بار
۶
بررسی ویژگیهای میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
1395/9/7
-
۸۱ بار
۷
اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی
1395/9/7
-
۶۵ بار
۸
اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال
1395/9/7
-
۷۱ بار
۹
تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۰
مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۱
تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º ۱۸-)
1395/9/7
-
۶۶ بار
۱۲
ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۳
ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۴
تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی
1395/9/7
-
۷۱ بار
۱۵
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
1397/2/18
-
۵۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه