این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۹، شماره ۳۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار
1395/9/7
-
۵۳ بار
۲
بررسی ویژگی ضدباکتریایی عصاره آناتو (نوربیکسین) در برابر برخی از باکتریهای بیماریزا
1395/9/7
-
۶۵ بار
۳
تعیین ویژگی های انعقادی و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم
1395/9/7
-
۷۶ بار
۴
مطالعه تأثیر ضد باکتریایی اسانس گیاه زیره سبز بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
1395/9/7
-
۱۰۰ بار
۵
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی عصارههای فنولی میوه یک واریته بلوط ایرانی (Q.castaneifolia var. castaneifolia)
1395/9/7
-
۶۶ بار
۶
تاثیر شمار سلولهای پیکری بر برخی ویژگیهای ویسکوالاستیک ماست چکیده
1395/9/7
-
۱۰۲ بار
۷
مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در شرایط آزمایشگاهی در برابر پنج باکتری عامل فساد غذایی
1395/9/7
-
۱۱۲ بار
۸
مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزلآلایرنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
1395/9/7
-
۷۴ بار
۹
اثر پوششهای خوراکی فعال بر پایه متیلسلولز بر ماندگاری گوجهفرنگی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۱۰
جداسازی و شناسائی باکتری اشریشیا کولا O۱۵۷: H۷ از نمونه های همبرگر در شهرستان مشهد با استفاده ازروش مولتی پلکس PCR
1395/9/7
-
۹۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه