این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۹، شماره ۳۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
1395/9/7
-
۸۱ بار
۲
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
1395/9/7
-
۸۶ بار
۳
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
1395/9/7
-
۶۲ بار
۴
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
1395/9/7
-
۶۳ بار
۵
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
1395/9/7
-
۵۸ بار
۶
برخی خواص مکانیکی سیر
1395/9/7
-
۶۲ بار
۷
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
1395/9/7
-
۸۱ بار
۸
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
1395/9/7
-
۱۰۳ بار
۹
بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته
1395/9/7
-
۸۱ بار
۱۰
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۱
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
1395/9/7
-
۵۴ بار
۱۲
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریتهی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتابگردان
1395/9/7
-
۸۳ بار
۱۳
بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور
1395/9/7
-
۶۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه