این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۳۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۲
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین
1395/9/7
-
۷۸ بار
۳
تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفید
1395/9/7
-
۶۳ بار
۴
اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب
1395/9/7
-
۶۳ بار
۵
ویژگیهای فیزیکی فیلمهای امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک
1395/9/7
-
۶۶ بار
۶
تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل
1395/9/7
-
۷۵ بار
۷
مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذایی
1395/9/7
-
۶۷ بار
۸
بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک
1395/9/7
-
۶۲ بار
۹
دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوج
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۰
تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری
1395/9/7
-
۶۶ بار
۱۱
ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C۱±۴)
1395/9/7
-
۶۳ بار
۱۲
مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی
1395/9/7
-
۵۵ بار
۱۳
مدلسازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بستهبندی شده در انواع فیلمهای نانویی
1395/9/7
-
۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه