این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۳۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۲ بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۳ تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفید 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۴ اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۵ ویژگیهای فیزیکی فیلم‌های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۶ تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۷ مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذایی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۷ بار
۸ بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک 1395/9/7 - Get XML Data ۶۲ بار
۹ دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوج 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۰ تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۱۱ ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C۱±۴) 1395/9/7 - Get XML Data ۶۳ بار
۱۲ مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی 1395/9/7 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۳ مدل‌سازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بسته‌بندی شده در انواع فیلم‌های نانویی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه