این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۳۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان 1395/9/7 - Get XML Data ۸۸ بار
۲ تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۳ شیوع گونه‌های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران 1395/9/7 - Get XML Data ۸۰ بار
۴ تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری 1395/9/7 - Get XML Data ۶۹ بار
۵ بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت 1395/9/7 - Get XML Data ۷۰ بار
۶ بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته 1395/9/7 - Get XML Data ۷۸ بار
۷ بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۸ بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۹ تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۸ بار
۱۰ کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار 1395/9/7 - Get XML Data ۹۲ بار
۱۱ تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس 1395/9/7 - Get XML Data ۷۵ بار
۱۲ جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر) 1395/9/7 - Get XML Data ۹۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه