این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۳۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
1395/9/7
-
۸۸ بار
۲
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
1395/9/7
-
۷۰ بار
۳
شیوع گونههای ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
1395/9/7
-
۸۰ بار
۴
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
1395/9/7
-
۶۹ بار
۵
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
1395/9/7
-
۷۰ بار
۶
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
1395/9/7
-
۷۸ بار
۷
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
1395/9/7
-
۶۵ بار
۸
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
1395/9/7
-
۶۵ بار
۹
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
1395/9/7
-
۶۸ بار
۱۰
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
1395/9/7
-
۹۲ بار
۱۱
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
1395/9/7
-
۷۵ بار
۱۲
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
1395/9/7
-
۹۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه