این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1391، جلد ۸، شماره ۳۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجهبندی و برچسب گذاری تغذیهای فرآوردههای حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
1395/9/7
-
۶۷ بار
۲
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
1397/2/18
-
۵۳ بار
۳
راهکار افزایش کیفیت نانهای مصرفی در کشور
1395/9/7
-
۷۲ بار
۴
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
1395/9/7
-
۹۸ بار
۵
اثر نمک سود کردن، بستهبندی در خلاء و تأثیر توأمان آنها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای Cº۱±۴
1395/9/7
-
۱۰۱ بار
۶
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
1395/9/7
-
۷۵ بار
۷
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
1395/9/7
-
۶۶ بار
۸
تنوع در خصوصیات میوه ۱۲ ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۹
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
1395/9/7
-
۷۳ بار
۱۰
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتریهای پروبیوتیک
1395/9/7
-
۹۹ بار
۱۱
اثر دما و سطح ضربهگیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیشبینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
1395/9/7
-
۸۳ بار
۱۲
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
1395/9/7
-
۷۸ بار
۱۳
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
1395/9/7
-
۷۷ بار
۱۴
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۵
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
1395/9/7
-
۸۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه