این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۳۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی
1395/9/7
-
۶۶ بار
۲
تاثیر عصارهی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک
1395/9/7
-
۵۹ بار
۳
مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر
1395/9/7
-
۱۰۵ بار
۴
بررسی رشد و تولید ۲CO در سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی
1395/9/7
-
۶۴ بار
۵
تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ
1395/9/7
-
۸۲ بار
۶
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای
1395/9/7
-
۷۶ بار
۷
ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ
1395/9/7
-
۶۶ بار
۸
استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان
1395/9/7
-
۸۴ بار
۹
بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران
1395/9/7
-
۶۵ بار
۱۰
اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی
1395/9/7
-
۷۲ بار
۱۱
ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال ۱۳۸۶
1395/9/7
-
۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه