این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1390، جلد ۸، شماره ۳۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۲ تاثیر عصاره‌ی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک 1395/9/7 - Get XML Data ۵۹ بار
۳ مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر 1395/9/7 - Get XML Data ۱۰۵ بار
۴ بررسی رشد و تولید ۲CO در سویه‌های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
۵ تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ 1395/9/7 - Get XML Data ۸۲ بار
۶ اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای 1395/9/7 - Get XML Data ۷۶ بار
۷ ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۶ بار
۸ استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان 1395/9/7 - Get XML Data ۸۴ بار
۹ بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران 1395/9/7 - Get XML Data ۶۵ بار
۱۰ اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی 1395/9/7 - Get XML Data ۷۲ بار
۱۱ ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال ۱۳۸۶ 1395/9/7 - Get XML Data ۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه