این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1390، جلد ۸، شماره ۲۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده
1395/9/7
-
۶۳ بار
۲
بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب
1395/9/7
-
۶۲ بار
۳
مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum
1395/9/7
-
۷۱ بار
۴
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
1395/9/7
-
۸۶ بار
۵
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز
1395/9/7
-
۶۴ بار
۶
اثر آنتیاکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء
1395/9/7
-
۶۸ بار
۷
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بیدانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
1395/9/7
-
۹۷ بار
۸
بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
1395/9/7
-
۸۴ بار
۹
استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا
1395/9/7
-
۹۶ بار
۱۰
تعیین باقیمانده آفت کشهای ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز
1395/9/7
-
۸۳ بار
۱۱
اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
1395/9/7
-
۷۰ بار
۱۲
استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی
1395/9/7
-
۸۰ بار
۱۳
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان
1395/9/7
-
۶۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه